Nyitókép: archív

 

Solymos László politikai tanácsadója, a Most-Híd korábbi elnöke ismét megszólalt. A vegyespártot a jelek szerint továbbra is a háttérből irányító, a Smer vezette maffiakormány mellett négy évig kitartó Bugár szerint az igazságszolgáltatás vadászik rá.

 

A parlamenti választásokon óriásit bukó politikus a szlovák hírügynökségnek arról panaszkodott, hogy a szlovák igazságszolgáltatás keresi az indokot arra, hogy teátrálisan elvigye őt.

 

„ Fülest kaptam rendőrségi körökből, hogy kell valamit találni Bugárra, majd teátrálisan elvinni őt. Ez nem a kormányzásról szól. Itt a bosszú a lényeg“

 

 hirdetes_300x300  

– fogalmazott a jelek szerint igencsak ideges Bugár.

 

A Most-Híd erős embere beszélt arról is, hogy szerinte Igor Matovič nem felejt.

 

„Főleg azután, hogy azt mondtam, hogy ha a halál és Matovič között kellene döntenem, a halált választom”

 

– zárta Bugár Béla.

 

Szorul a hurok Bugár Béla nyaka körül? Kép: pluska.sk

 

A Most-Híd nevű szlovák-magyar vegyespárttal kapcsolatban több korrupciós ügy is felmerült. Főleg Bugár legközelebbi embereivel kapcsolatban, mint például Hideghéty Ferenc, akit Bugár korábban a Szlovák Földalap élére javasolt, vagy a párt egyik oligarchájának tartott Czucz Istvánnal kapcsolatban, aki a Transpetrol élén állt. Úgy Hideghéty, mint Czucz Bugárral azonos utcában laknak Somorján. Czucz és Hideghéty egy-egy palotája mellett sajtóhírek szerint egyelőre üresen áll egy harmadik palota is, mely egyes híresztelések szerint várja, hogy valódi tulajdonosa beköltözzön.

 

Körkép.sk/teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 51 olvasónak tetszik ez a cikk.