Laura, Alida
  • HUF: 352.57
  • USD: 1.20
  • 19 °C
  • 30 °C
Belföld

A Körkép.sk megkérdezi olvasóit: A szlovák kormány elutasította a Sputnik V beszerzését. Helyes döntés született? (Szavazás)

160 ezer darab érkezett volna már jövő héten önkéntes felhasználásra, miután a szlovák szakhatóság engedélyezi

Nyitókép: aktuality.sk

 

A szlovák kormány csütörtöki ülésén a legkisebb koalíciós partner, a Za ľudí vétójának köszönhetően elutasította a Sputnik V beszerzését. Az orosz vakcinából a kormányfő szerint már jövő héten 160 ezer darab érkezhetett volna az országba.

 

A Za ľudí azzal érvel, hogy csak az Európai Gyógyszerügynökség jóváhagyását követően van lehetőség oltóanyag alkalmazására. Az OĽaNO azonban ha az gyorsabb, a szlovák állami szakhatóság engedélyéhez szerette volna kötni a vakcina alkalmazását, önkéntes alapon. A témával kapcsolatban ITT és ITT írtunk bővebben.

 

A Körkép.sk ezzel kapcsolatban megkérdezi olvasóit:

 

A Za ľudí vétója miatt Szlovákia nem vásárol orosz vakcinát. Helyes döntés született?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Korábban már arról is megkérdeztük olvasóinkat, hogy beoltatnák-e magukat az orosz vakcinával:

 

Beoltatnád magad a Sputnik V orosz vakcinával?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Egy IP-címről csak egyszer lehet szavazni.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 20 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Béla
2021. feb. 19. 12:34

Hogy nem szégyellik magukat ezek a liberális mocskos társaság, az emberek életével játszanak, akiket Brüsszel az EU és Amerika támogat. Velejükben romlott társaság a Remisová és többi szemét liberálissal együtt. De ők már egészen biztos, ,,érdekes,, nem fogják elkapni a rosszabbik variáns vírust.

Attila Sz
2021. feb. 19. 12:43

Hova jutottunk Atya Úr Isten, hogy egy 5%-os párt mondja meg nekünk hogy vásároljunk e Orosz Sputnyik vakcinát vagy se!? Za Ludi egy Amerikai pénzből szponzorált libernyak párt!!! Sehol nincs gond a Sputnyikkal, Magyarországon januártól oltanak vele probléma nélkül, Szerbiában tavaly Decembertől, Argentínában is probléma mentes az oltás vele és most figyelj az Osztrák Kancellár(Kurz) szinte könyörög Putyinnak a"recepter/licenszert"...es akkor jön ez a Soros bérenc Remisova!Szegyelheti magát az egész Koalíció a Bohóc Matovic-al együtt!

Zsazss
2021. feb. 19. 13:24

Hát igen!nem kell ami tényleg jó,csak azért mert orosz gyártmányú anyag, nem pedig amerikai aliasz Bill Gates-es szemét!!!!!Már bizonyos hogy az a szemét a saját termékét akarja eladni,hogy még több miliárdot kaszírozzon magának!!!!Kiengedték ránk ezt a korságot, most meg ők akarnak az emberiség megmentői lenni!!!Ezt az afrikai mutánst most a gólyára fogják fogni,hogy az hozta ide az Európába?Azt ami beválnak nem akarják megengedni????? Félnek mit szól az Amerika hozzá???Idióta társaság van a vezetésbe!!De a Čaputovának is lehetne több esze,ha ő itt a nagy fej,akkor üssön már az asztalra és hozzon ezek a pojácák helyet végre egy végleges döntést!!!!De úgy látom ez is csak irányított bábú!!!De ha népek is már felébred ének,és már végre nem használ magukat terelni mindt a birkák,muszáj volna nekik az emberek véleményét akceptálni.ÉBREDÉS EMBEREK!!!!!!!!!!!!

    Gabi
    2021. feb. 19. 15:51

    Csak 1 kérdés. Hogy működik az, amikor az emberek nem hagyják magukat terelni mint a birkák?

Fehér István
2021. feb. 19. 18:40

Így működik a liberalizmus, ami az anarchia előszobája, az meg a sátán műhelye! Undorító és gyomorforgató amerikai recept! Ilyen, amikor liberálbolsevistáknak adsz teret! Ha beoltatom magam, akkor az csak szputnyik lesz!

ATI
2021. feb. 20. 12:36

Egy brancs maguk, ne is tagadja........az elnökasszonytól az összes liberális ügynökig. Jó lenne már egy névsor, hogy a pórnép is tudná hogy ki-kicsoda pártokról, országgyűlési képviselőkről, közszereplőkről.

B, Gy.
2021. feb. 20. 14:42

Verseny futas az idoval a szlovakok behuzott kezifekkel versenyeznek fel kellene ebreszteni vegre oket. A orosz vakcinaval nincs semmi gond csak a idiota poltikusokkal.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket