Nyitókép: pluska.sk

 

A Most-Híd előző elnökét sarokba szorították a Markíza televízióban. Mégpedig a börtönben ülő Norbert Bödörrel való viszonyát illetően.

 

Bugár Béla magyarázata nem eloszlatta, hanem megerősítette a gyanút, hogy nem egyszer, hanem többször beszélhetett a Kočnerrel is kapcsolatban álló, több súlyos korrupciós ügyben gyanúsított Smeres oligarchával.

 

Először is nézzük meg, miről van szó, majd tekintsük át, milyen magyarázattal állt elő Bugár, és végül vizsgáljuk meg, mennyire hihető mindez. A Most-Híd előző elnökének, Solymos László mostani pártelnöknek a tanácsadója ugyanis mestere a mellébeszélésnek, amikor úgy érzi, szorul a hurok.

 hirdetes_300x300  

 

Bugár és Bödör kapcsolata Makó vallomásában szerepel (az egész ügy hátteréről, illetve hogy kicsoda Ľudovít Makó, ITT írtunk bővebben.) Makó szerint Bödör többször azzal intette csendre barátait, hogy hallgassanak el, mert épp „Fikó, azaz a főnök, vagy Béla, vagy a kapitány” hívja.

 

Bugár Béla, akiről előtte már kiderült, hogy a gyilkossággal is vádolt Marian Kočnerrel való Maldív-szigeteki találkozójával kapcsolatban is ködösített (erről ITT írtunk), általában mindig csak annyit ismer el, ami a sajtóba kiszivárog.

 

A Markízában most is csak annyit jegyzett meg, hogy lehetséges, hogy ő hívta Bödört, de csak egyszer, egyetlenegyszer.

 

Namármost, ha ez tényleg így lenne, ahogy a szlovák-magyar vegyespárt jelenlegi elnökének, Solymosnak a tanácsadója mondja, az felvet bizonyos kérdéseket.

 

Éspedig:

 

Honnan és miért volt meg a telefonszáma Bugárnak Norbert Bödörre, ha személyesen nem ismerte, soha nem beszéltek, és életében egyszer hívta csak telefonon?

 

Honnan tudta maga Bödör, amikor csörgött a telefonja, hogy Bugár Béla hívja őt?

 

Akit az ember nem ismer, és életében nem beszéltek, annak általában a telefonszáma sincs meg. Így ha csörög a mobil, legfeljebb egy számára ismeretlen telefonszámot lát.

 

Bugár tehát nagy valószínűséggel hazudott a Bödörrel való kapcsolatát illetően.

 

Körkép.sk/KT

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 51 olvasónak tetszik ez a cikk.