Nyitókép: TASR

 

Kedden újabb időpontokat tettek közzé 26 922 pedagógus beoltására. A védőoltás beadatására újonnan a művészeti alapiskolák, a szabadidőközpontok és a nyelviskolák pedagógusi alkalmazottai is jelentkezhetnek 55 éves korig (beleértve az 55. életévet is).

 

„Az 55 év feletti pedagógusok oltására az elkövetkezendő napokra nincsenek időpontok, ugyanis az egészségügyi tárca az újabb vakcinaszállítmányt várja”

 

– pontosított az oktatásügyi tárca.

 hirdetes_810x300  

 

„Az egészségügyi minisztériummal intenzíven dolgozunk azon, hogy a vakcinára jogosult személyeket az oktatásügyi intézmények szakalkalmazottaira és nem pedagógusi alkalmazottaira is kiterjesszük”

 

– tette hozzá a tárca.

 

Február 27-re és március 5-re az alábbi városok oltóközpontjaiban tettek közzé időpontokat: Besztercebánya, Bártfa, Bajmóc, Pozsony, Breznóbánya, Dénesdtorcsmisérd (Dunajská Lužná), Dunaszerdahely, Galánta, Homonna, Illava, Komárom, Kassa, Léva, Nagymihály, Miava, Simony, Vágbeszterce, Eperjes, Rimaszombat, Rozsnyó, Szinna, Igló, Ólubló, Felsővízköz, Nagytapolcsány, Tőketerebes, Nagyszombat, Trsztena, Varannó, Garamszentkereszt és Zsolna.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!