Nyitókép forrása: facebook.com/Polícia SR
Szerdától több rendőr lesz az utakon. Március 3-ától lépnek ugyanis életbe az új, némileg módosított, helyenként szigorított járványügyi intézkedések , amelyeket a kormány egy szélesebb körű szakértői kerekasztal javaslatára fogadott el vasárnap. A rendőrség hivatalos Facebook-oldalán hétfő délután jelent meg egy bejegyzés, amelyben a fokozott rendőri jelenlétre hívják fel a lakosok figyelmét.

 

A  járványügyi rendelkezések betartásában részt vesznek a járőrök, a rendévdelem, a vasúti rendőrség és a határokon az idegenrendészet egységei is. Az egyenruhásokon kívül civilrendőröket is kivezényelnek az utcákra, és adott esetben a katonaság is besegít majd a rendelkezések betartatásában.

 

A rendőrök különös figyelmet szentelnek majd a nagy forgalmú helyszínekre, például a síközpontokra, bevásárló központokra, pályaudvarokra, élelmiszerüzletekre, drogéria üzletekre, csomagkézbesítő központokra, csomag átvevő helyszínekre.

 

Ellenőrizni fogják a kijárási tilalom szabályszerű betartását is a legfontosabb útvonalakon és csomópontokon, valamint a járáshatárokon (autópályák, első- és másodrendű utak). Elkérhetik a kijárási tilalom alóli mentességhez szükséges feltételeket igazoló dokumentumokat, és az úticélt is megkérdezhetik.

 hirdetes_810x300  

 

 

KORONAVÍRUS: OD STREDY BUDE OPATRENIA KONTROLOVAŤ VIAC POLICAJTOV

ℹ️Od stredy 3. marca 2021 polícia nasadí všetky…

Közzétette: Polícia Slovenskej republiky – 2021. március 1., hétfő

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.