Leó, Szaniszló
  • HUF: 357.54
  • USD: 1.19
  • 9 °C
  • 22 °C
Belföld

Sulík a kormányválságról: Személycserékre van szükség, akár új kormányfőre is, hogy megmentsük a koalíciót

Alapvető kormányátalakításra van szükség annak érdekében, hogy a koalíció folytatni tudja

Nyitókép: TA3 (reprofoto)

 

Minden névnek az asztalra kell kerülnie, beleértve a kormányfőjét is. Alapvető kormányátalakításra van szükség annak érdekében, hogy a koalíció folytatni tudja

 

– nyilatkozta Richar Sulík.

 

Sulík azt mondta, hogy ők maguk nem voltak a Szputnyik beszerzése ellen.

 

„Azt mondtuk, hogy ha az európai, vagy a szlovák hatóság engedélyezi, legyen.”

 

Az SaS elnöke szerint nem biztos, hogy Igor Matovič alkalmas a kormány vezerésére.

 

“Ahhoz személyiségi jegyekre is szükség van, nem pedig összeveszni mindenkivel”

 

– tette hozzá.

 

A pártelnök azt is elmondta, hogy szerinte Matovič a konfrontációs stílusával és a káosszal, amely kíséri, izolálódótt. A kérdésre, hogy el tudná-e képzelni, hogy Eduard Heger pénzügyminiszter lépne a helyébe, nem akart válaszolni.

 

“Egy párt, amelynek 53 képviselője van, képesnek lell legyen arra, hogy megtalálja Matovič utódját”

 

– zárta.

 

A Sme rodina sajtótájékoztatójáról ITT, a Za ľudí-jéról pedig ITT írtunk. AZ OĽaNO elnöke, Igor Matovič kormányfő még az esti egyeztetés előtt szólalt meg.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Varga Lajos
2021. Már. 04. 08:47

Sulík úrnak senki sem lesz megfelelő, sőt alán még saját magával is képes lenne szembeszállni, de ugyan már jásza ezt a komédiát otthon az asszony előtt, háha az még kíváncsi rá, mert amúgy a politikában, de különösen az állam irányításában előre jól átgondolt tervelre és elképzelésekre és azok valóra váltására volna szükség és nem olcsó cirkuszi majmokra!!! Bocs az összehasonlító mértékért, de sajnos ez a látvány!!

Attila Sz
2021. Már. 04. 13:28

Végre eljott Richárd Sulik ideje is(ugye tudjuk, hogy anno Radicova kormányát is Ő döntötte be) és ezt nem csak Ő maga gondolja így személyesen, hanem szerintem el kezdett kicsit"nyomni rá "a Penta is(mert van1-2" titkos "felvételuk Sulikrol a" trezorba? ), szóltak neki, hogy most vagy soha... Szóval szerintem Matelko megy, helyette jön Héger és Héger helyére ül majd Sulik, tehát Ő lesz az új Pénzügyminiszter, közben Krajci-t is elzavarjak, helyette jön egy nagyon" okos "ember a Za Ludi pártból, aztán rá fognak jönni Sulikek(mikor már Pénzügyminiszter lesz),hogy nagyon veszteséges az egész egészségügy és ugye neki mint Pezugyminiszternek nagyobb szava lesz mint az új Egeszsegugyminiszternek no mit fog ajánlani és tenni? No mit? Hát eladjak az egész egeszsegugyet(ugyertem a maradékot amit még nem sikerült megvasarolni Hascakeknak) az adossagokkal együtt a Pentanak! És innentől kezdve semmi de semmi beleszolasa nem lesz az egeszsegugybe az Államnak.. És mi pedig Birka nep csak úgy fizetni fogunk minden eljarasert, minden ellátásért, minden Gyógyszertári cuccert mint a katonatiszt! És végre bejottek a Penta számításai, megkoszonhetjuk ennek a Bohóc kormánynak!

B, Gy.
2021. Már. 04. 13:47

Mikor lesz Szlovakia egy normalis orszag?

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket