Csongor
  • HUF: 359.31
  • USD: 1.20
  • 3 °C
  • 13 °C
Belföld

Ma este a TA 3-on ismét Gyimesi-Klus tévévita. Ezúttal kettesben

Gyimesit megpróbálhatják izolálni

Nyitókép: Körkép.sk

 

A szlovák sajtó mindent megtesz annak érdekében, hogy szélsőségesnek, indokolatlan követelődzőnek mutassa be a magyar érdekek mellett kiálló politikusokat. Először teret ad nekik, meghallgatja amit mondanak, majd azonnal megpróbálják elszigetelni őket. Az eredmény, amit aztán a szlovák többség felé sulykolnak, hogy a szlovákok a demokraták, a magyarok pedig nem férnek a bőrükbe. Illetve, hogy vannak a jó és a rossz magyarok. Előbbiek közé tartozik szerintük például a Most-Híd, akik az elmúlt négy évben bár kormányon voltak és megtehették volna, nem oldották meg a kettős állampolgárság kérdését. Ehelyett bizniszeltek, amit már a NAKA is vizsgál.

 

Az utóbbiak közé sorolják a magyar érdekeket nemezti alapon képviselő politikusokat, mint amilyenek az MKP, az Összefogás politikusai, vagy éppen Gyimesi György.

 

Meglátjuk, ez lesz-e ismét a forgatókönyv ma este. A TA 3 19.50-től kezdődő, A nap témája (Téma dňa) című műsorába a magyar kártyát elővevő Martin Klus (SaS), a szlovák külügy soviniszta államtitkára, és Gyimesi György (OĽaNO), a legerősebb kormánypárt magyar nemzetiségű képviselője kapott meghívást.

 

🇭🇺 Ma 19.50-től a TA3 csatornán Martin Klus államtitkárral vitázunk a kettős állampolgárságról ès egyèb más a nemzeti…

Közzétette: Gyimesi György – 2021. március 10., szerda

 

Ha Gyimesi hosszú távon is szeretne magyar érdeket képviselni, és főleg eredményesen, akkor nem szabad majd felülnie az esetleges provokációknak. Különben, ahogy azt a Most-Híd is sulykolja, azonnal megkapja a “rossz magyar” bélyeget. A dolog érdekessége, hogy hétfőn az MKP székházában tartott sajtótájékoztatón, ahol ugyanazok a témák voltak terítéken mint várhatóan ma lesznek, a felsorakozott szlovák médiumok egyetlen rövid kérdés kivételével inkább mélyen hallgattak.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 13 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2021. Már. 10. 16:09

Nincs mirol a szlovakokkal temazni:O celjuk hogy minket eltuntssenek es nem az, hogy jogokat adjanak.Kihasznaljak a folenyuket,.nem szabad nekik hinni.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket