Nyitókép: SITA

 

Közeledik az adóbevallások benyújtásának határideje, ezért az adóhivatalok jövő héten meghosszabbított ügyfélfogadással várják a polgárokat.

 

A Pénzügyi Hatóság (Finančná správa) hivatalai hétfőn (március 29.) és kedden (március 30.) reggel 8.00 órától délután 17.00 óráig lesznek nyitva, szerdán (március 31.) pedig reggel 8.00 órától este 18.00 óráig.

 

 hirdetes_400x285  

A legfrekventáltabb pozsonyligetfalui adóhivatalban a hónap utolsó két napján az ügyfelek közvetlenül az autóból is le tudjuk majd adni az adóbevallásukat.

 

Az adóbevallást drive in módszerrel kedden 8.00 órától 17.00 óráig lehet leadni, szerdán pedig 8.00 órától 18.00 óráig. A Pénzügyi Hatóság ezzel szeretné megakadályozni a zárt helyiségekre nehezedő nyomást, továbbá az ügyfelek mellett az adóhivatalok alkalmazottait is szeretnék megvédeni a koronavírus-fertőzés terjedésétől.

 

A pozsonyligetfalui adóhivatal többek között két kültéri átvevőhelyet is létesít, hogy az ügyfeleknek ne kelljen bemenniük az épületbe. A hivatali órák ideje alatt egy gyűjtődoboz lesz kihelyezve, amibe március 29-től 31-ig lehet beletenni az adóbevallásokat.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!