Nyitókép: teraz.sk

 

Bár már többen előrevetítették a hétfői nap folyamán, koraeste maga Milan Krajniak (Sme rodina) is megerősítette, hogy nem lesz tagja a Heger-kormánynak.

 

A saját döntéséből távozó ex-miniszter közösségi oldalán kitért arra, hogy az elmúlt három hétben több politikus is önreflexióra szólított fel más politikusokat. „Azt kérték másoktól, hogy változzanak ahelyett, hogy önmaguknál kezdték volna” – fogalmazott Krajniak. A Sme rodina képviselője kiemelte, hogy pártja a pandémia kitörése óta konstruktívan állt hozzá a problémákhoz és azok megoldásához.

 

„Nem kértük másoktól, hogy mondjanak le, senkit sem zsaroltunk, igyekeztünk konstruktív megoldást találni minden helyzetben.”

 

Krajniak megjegyezte, hogy nem tehet úgy, mintha mi sem történt volna.

 hirdetes_300x300  

 

„A helyzetért, amelyben vagyunk, nem csak M. Krajčí és I. Matovič a felelős.”

 

fogalmazott Krajniak azzal, hogy épp ezért nem gondolja, hogy csak kettejük „önreflexiójára” van szükség, és „mehetünk tovább, mintha mi sem történt volna”.

 

Krajniak elmondása szerint akkor, mikor beadta lemondását, eleve nem számolt azzal, hogy később rögtön „jelentkezik szolgálatra”. Bár Eduard Hegert becsületes embernek tartja és minden jót kíván neki kormányfőként és személyesen is, mégsem szeretne kormánya tagja lenni.

 

SEBAREFLEXIA A TEBAREFLEXIA

Za posledné tri týždne rôzni politici vyzývali iných politikov na sebareflexiu. Inými…

Közzétette: Milan Krajniak – 2021. március 29., hétfő

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.