Dezső
  • HUF: 383.92
  • USD: 1.06
  • 15 °C
  • 21 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Világi Oszkár a Körképnek: A fiam útitársánál két gramm szárított növényt találtak

Cikkünk megjelenése után néhány órával maga Világi Oszkár is reagált a Körképnek.

Nyitókép: Körkép.sk

 

A szlovákiai sajtóban tegnap, április 7-én robbant a hír Világi Oszkár fiával kapcsolatban. A rendőrségi üggyé vált eset még március 30-án történt a szlovák-magyar határátkelőhelyen Medve – Vámosszabadinál.

 

A Körkép.sk a felvidéki magyar hírportálok közül egyedüliként, köntörfalazás és ködösítés nélkül, a magyar rendőrség tájékoztatására és a szlovák sajtóhírekre hivatkozva leírta a tényeket.

 

A rendőrök elfogták Világi Oszkár fiát. Drog volt nála

 

Cikkünk megjelenése után néhány órával maga Világi Oszkár is reagált a Körképnek. Exkluzív reakciójában a következőket nyilatkozta az esettel kapcsolatban:

 

 „A fiam a barátjával együtt múlt héten Magyarországra ment. A határellenőrzés során a fiam útitársánál 2 gramm szárított növényi származékot találtak, melyet a rendőrség jelenleg vizsgál. Mindkét személyt később szabadon engedték. Ennyi az igazság. Az összes többi, ezzel kapcsolatban terjedő „információ“ nem felel meg a valóságnak”

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 18 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Attila Sz
2021. ápr. 09. 19:50

Hejjj de gyönyörű megfogalmazás bravo Világi úr...."szaritott növényt" találtak Világi úr fiánal és haverjanal.... Meglatjatok az Új szó-Paraméter és a Ma7 ugy fogja leirni, hogy Bindics szakács úr megkerte ifj.Vilagit, hogy Győrben az Aldiba akciósan kapható az Oregano és ugorjanak át a haverjaval és hozzanak a"Villa Rosa"reszere.... Úgyhogy a végén még becsuletsertesert lesz beperelve mindenki

    Bayerle Béla
    2021. ápr. 09. 21:29

    Ez a buta , hivatalos, rendőrségi kifejezés a kannabiszra : szárított növény

Hmmm
2021. ápr. 09. 20:50

Vesetea volt! Maminak vitték mert nehezen pisil! Nem értitek???

Márkusz
2021. ápr. 10. 02:47

Ha tenyleg csak 2g anyagrol van szo, akkor nem vetett sokat a srac, itt 25ev alatt mindenki fuvezik, helyenkent legalis is a szer, aki meg akar, barhova utazhat, vannak kivetelek. Ennyi.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket