Nyitókép: TASR

 

A Szlovák Közegészségügyi Hivatal rendelete értelmében április 19-től, hétfőtől továbbra is zárva maradnak a természetes és mesterséges fürdőhelyek, a wellness- és fitneszközpontok, valamint a színházi-, zenei-, film- és művészeti előadásokat bemutató telephelyek.

 

Az emberi testről gondoskodó telephelyeken minden vendég után ki kell fertőtleníteni a munkahelyet. Arra az időre, amíg a vendég arcát kezelik, a vendég leveheti a reszpirátort. A vendégek számára elérthető toaletteket folyószappannal és papír törlőkendővel kell felszerelni.

 

 hirdetes_300x300  

A múzeumok, galériák és kiállítótermek csak individuális tárlatvezetéseket rendezhetnek. A tömegrendezvények csak hat személy részvételéig engedélyezettek.

 

A szentmisék, keresztelők, egyházi és civil esküvői szertartások, valamint temetések idején a templomban vagy az erre a célra kialakított helyiségben a látogatók számára kialakított területen a résztvevők száma nem haladhatja meg a 15 négyzetméter/egy személy előírást. Amennyiben az adott felület nem haladja meg a 90 négyzetmétert, legfeljebb csak hat személy tartózkodhat ott. A résztvevők közé nem tartoznak bele a gyerekek 10 éves korig, felnőtt kísérettel.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!