Nyitókép: imhd.sk

 

A Pozsony Megyei Integrált Közlekedési Rendszerbe (IDS BK) tartozó Slovak Lines regionális autóbusz-közlekedési vállalat járatai április 26-tól a munkanapokon immáron a standard menetrend szerint fognak közlekedni.

 

A javuló járványügyi helyzetre, az óvintézkedések enyhítésére és az iskolanyitásra való tekintettel a Slovak Lines befejezi a tanszüneti menetrend szerinti közlekedését. Az utasoknak az autóbuszban továbbra is kötelező lesz a reszpirátor viselete.

 

 hirdetes_300x300  

„Az óvintézkedések enyhítése az utóbbi napokban több tízezer gépkocsit és hosszú forgalmi dugókat hozott az utakra, amitől már elszoktunk. Ezért is nagyon fontos, hogy a lehető legtöbb ember a tömegközlekedést használja, mert csakis így lesz kevesebb autó az utakon“

 

– jelentette ki Juraj Droba, Pozsony megye elnöke.

 

A regionális autóbusz-közlekedési vállalat járatai a tanévre érvényes menetrend szerint fognak közlekedni. Ismét közlekedni fognak a menetrendben X10-zel jelölt járatok, viszont az X11-es járatok már nem.

 

„A Bécsbe és a schwechati reptérre induló járataink számát is fokozatosan növelni fogjuk, és bízunk benne, hogy néhány hónapon belül az eredeti frekvenciához hasonlóan óránként indíthatunk járatokat Bécsbe“

 

– jelentette ki Pavol Labant, a Slovak Lines vezérigazgatója.

 

A Slovak Lines autóbuszainak menetrendje a www.slovaklines.sk honlapon érhető el.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!