Nándor
  • HUF: 361.95
  • USD: 1.16
  • 7 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

Belföld

“Aki magyar, velünk tart!” – Kedélyes Bugár-Forró találkozó volt Tallóson (Fényképpel)

Tallóson, nyilvános helyen találkozott Bugár és több vegyespárti politikus Forróval.

Nyitókép: olvasói felvétel

 

Frissítve: 15.38 A Körképen rendszeresen beszámolunk arról, hogy továbbra is milyen közeli kapcsolatban áll Bugár Béla a Most-Híd vezetőivel. A választások után a pártelnöki tisztségről lemondott, azóta nyugdíjassá vált Bugár továbbra is Solymos László politikai tanácsadója.

 

A legmegosztóbb felvidéki magyar politikus rendszeres vendége a szlovák politikai vitaműsoroknak, ahol gyakran a fomálódó Szövetségről is elmondja a véleményét. Például arról, hogy a Szövetség nem lehet magyar párt, mert abból baj lesz, és ha így lenne, a Most-Híd azt vétózná. Ugyanúgy Gyimesi Györggyel kapcsolatban sem rejti véka alá véleményét a továbbra is aktív politikus.

 

Agócs Attila (Most-Híd) a Körképnek: Gyimesit vétózni fogom a Szövetségben. Világszemlélete nagyon távol áll a miénktől. (Interjú)

 

Bugár a vegyespárt tagjainak gyűrűjében ezúttal a tallósi Termelői Piacon adott életjelet magáról, melyet most szombaton, május 8-án tartottak. A piacról készült bővebb képes beszámolónk ITT olvasható.

 

A Körkép.sk egyik olvasója fényképpel is dokumentálta, ahogy a Most-Híd vezetősége és az MKP elnöke, illetve egyik polgármestere közös asztalnál kedélyesen beszélgetnek és fotózkodnak.

 

A felvételen a Most-Híd részéről Bugár Béla, Érsek Árpád, Rigó Konrád, valamint az MKP oldaláról Forró Krisztián és Zupko Tamás látható további személyek társaságában 2021. május 8-án Tallóson.

 

Íme, a felvétel:

 

A felvételen balról Szilas polgármestere, mellette narancssárgában Rigó Konrád, a Most-Híd alelnöke, majd Bugár Béla, Solymos László pártelnök tanácsadója. Bugárral szemben Forró Krisztián, az MKP elnöke, mellette Zupkó Tamás. Vezekény polgármestere. Forró jobbján Érsek Árpád, a Most-Híd korábbi minisztere. Az asztalfőnél Horváth Zoltán, tallósi polgármester áll. Kép: Körkép.sk (olvasói felvétel)

 

Forró Krisztián az MKP által irányított Ma7-en korábban azt nyilatkozta, hogy aki magyar, az a Szövetséggel tart.

 

A fénykép alapján ez egyúttal Bugár Bélát is jelenti…

 

Forró Krisztián szerint aki magyar, az a Szövetséggel tart. Egyetértesz ezzel?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Solymos László: Gyimesi György nem vezetheti a Szövetséget. Feszültséget szít és szélsőséges

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

hugo
2021. máj. 09. 16:25

No,itt fejeztétek be a suket "magyar osszeborulást" !!! Ide egy új,kemény,rámenós magyar párt kell !!! A pudingok végre túnjenek el !!!

Attila Sz
2021. máj. 09. 16:57

Ezt a szégyent amit ez az idióta Forró Krisztián csinál, hihetetlen komolyan mondom!Még van bőr a pofájan és egy asztalhoz ül azzal a korrupt-tolvaj-áruló-fereg Bugarral! És még ezt az idióta balek gerinctelent választották az MKP elnökenek. Hát hova jutottunk MKP!? Hát most nagyon ideges lettem.... Ekkora szégyent amit ez a Macsedi csicska művel, hihetetlen!

Zoltan
2021. máj. 09. 17:11

Bugarek egy sulyedo hajorol kezet nyujtottak Forroeknak es most halalos olelessel a melybe huzzak oket.

Kulcsár Nándor
2021. máj. 09. 19:31

... belépek a pártotokba, ha ezt, meg azt kidobjátok... nem ismerős?

jani
2021. máj. 09. 21:33

Micsoda főbenjáró bűn: összeül 5-6 magyar, és nem veszekszik, hanem kedélyesen borozik. Ez tényleg szörnyű, máglyára velük! Az az igazi magyar, aki veszekszik, és utálja a másikat.

    Gerembes Karcsi
    2021. máj. 10. 09:11

    Jani tudod te hogy kik ülnek ott? Árulok ülnek ott és hamiskartyasok hazug segnyalok és olyan aki 30 éven keresztül hazudodt lopott és kisemizet minket hagyta hogy alacsonyabb renduek legyünk felfideken! És megszavaztak a himnusz törvényt, te mint felvidéki magyar mit szóltál erre az esetre? Ja igen módosult de azta kibaszot gombot megnyomtak akkor is úgy hogy Janika pofabe ha nem tudod mi merre hány méter

Attila Sz
2021. máj. 09. 22:47

Jani-Janika már mondtam neked 1x,ha fingod sincs a politikáról akkor olvass inkább nők lapját és ott kommenteld a hulyesegeidet

Gerembes Karcsi
2021. máj. 10. 09:17

FORRÓ ennyire vak vagy le ültél közéjük szégyelld magad most már magadat is elarultal nemcsak minket és ez a leg szebb az egészben hogy bebizonyitotad közéjük valovagy. Hát nézete szembe a ténnyel hogy nemlesz ebből semmi amit műveltek beluval Árulók vagytok mind fúj gane banda

Gyuri
2021. máj. 10. 10:23

Hát ennek a szövetsígnek mán lűttek !

Zoltan
2021. máj. 10. 16:17

Ki az a ficko allva satani mosolyal piros kabatban?

hugo
2021. máj. 10. 21:39

Tisztelt Nagy Jenó ! A válaszsom NEM,NEM.NEM !!!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket