Nándor
  • HUF: 362.39
  • USD: 1.16
  • 12 °C
  • 20 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Ravasz Ábel kilépett a Most-Híd elnökségéből

"A választóink (...) jobbat érdemelnek, mint ez az agónia".

Nyitókép: TASR/Michal Svítok

 

A hírt közöségi oldalán jelentette be.

 

“Nehéz és hosszú folyamat végén úgy döntöttem, a mai nappal lemondok a Híd pártban betöltött elnökségi pozíciómról. 2019 közepe óta folynak a magyar-magyar tárgyalások. Úgy látom, pártunk szellemileg felszámolja magát azzal, ha továbbra is részt vesz ebben a parttalan folyamatban. Közben pedig az itteni magyar politikai élet radikalizálódik, Budapesttől függővé válik, elveszti szövetségeseit. A választóink, akik egy évtizeden át szavaztak a korrekt viszonyon alapuló békés együttélésre, jobbat érdemelnek, mint ez az agónia.

 

Sólymos László elnökhöz hosszú baráti viszony fűz, és bár a párt jövőjét máshogy látjuk, sok sikert kívánok neki a további munkához, úgy ahogy a többi elnökségi tagnak is. A jövőben a Bél Mátyás Intézet elnökeként folytatom majd a munkát a nemzetiségek közötti békés együttélés politikai képviseletének megteremtéséért”.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 9 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Attila Sz
2021. máj. 26. 14:14

Solymoshoz fűződő baráti kapcsolatodhoz csak annyit, hogy remélem Őt is mihamarabb (megint) meglatogatjak a NAKA-sok! Aztán (megint) mehetsz tüntetni(hogy ezek a szigorú Szlovák konzervatív bácsik elvittek a te korrupt adocsalo Solymos barátodat) Budapestre a szarkeverő Momentum-os(Fekete Győr András-Cseh Katalin) libernyak barataidhoz... te Csallokoz szégyene! Majd kíváncsi leszek, hogy a jövőben mennyi anyagi támogatást-juttatás fogsz kapni a"Bel Mátyás"intézet részére... Es ha kapsz is, akkor arra is kíváncsi leszek, hogy kitől kaptad és hogy mire költötted el....

Perpetuum
2021. máj. 26. 18:48

Tegye fel a kezet, akinek hianyozni fog. Mindkettot. 😆 Isten veled. Koszonjuk. Szerintem a tavozasaval szerzett par szavazatot a Szovetsegnek.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket