Nyitókép: reprofotó/SME

 

 „Ma jelentkezni fogok a váróterembe a Pfizer-vakcinára. Ez egy regisztrált vakcina, én pedig szeretnék utazni. Attól tartok, hogy jó néhány ország a regisztrált vakcinával történő oltáshoz fogja kötni a területére való belépést. Én korábban megmondtam, hogy nem fogok előzködni, és megvárom, hogy mi sül ki az egyes vakcinákkal kapcsolatban. Időközben néhány ország leállította az oltást némelyik vakcinával. Kivártam, és úgy döntöttem, hogy a Pfizer-vakcinával fogom magamat beoltatni“ – mondta Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter Zuzana Kovačičová Hanzel műsorában.

 

„A Szputnyik-ügy egy nagy szégyen. 200 ezer adag vakcina 1,6 millió euróba került. Hatalmas kár lesz, ha a vakcinákat nem sikerül beadni a szavatossági idő lejárta előtt. (…) Teljes mértékben megértem, hogy Lengvarský miniszter megörökölt egy problémát. Ő saját magától biztosan nem akarta volna véghez vinni a Szputnyik-ügyet, sőt, Marek Krajčí sem akarta. Ezt az egészet Igor Matovič vitte véghez“

 

– jelentette ki Sulík az orosz vakcinával kapcsolatban.

 hirdetes_810x300  

 

Hogy mit gondol a Za ľudíban kialakult helyzetről, illetve a legkisebb kormánypártban zajló civakodás hatásáról a koalícióra, az az interjúból kiderül.

 

SME

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.