Nyitókép: expres.sk

 

Richard Sulík gazdasági miniszter a szigorú határellenőrzést szorgalmazza. Véleménye szerint a határátkelőhelyeken mobil mintavételi helyeket kellene létesíteni, továbbá az állami és az otthoni karantént is újra alkalmazni kellene.

 

Ugyanakkor az SaS vezére az Expres Rádióban bevallotta, ő is külföldi nyaralásra készül. Egy hétre Horvátországba utazik a családjával.

 

 hirdetes_400x285  

A miniszter felszólította a szlovákiai polgárokat arra, hogy oltassák be magukat. Mint mondta, ő nem támogatja az oltásért járó pénzbeli jutalom bevezetését.

 

Sulík szerint először azokat kell beoltani, akik a váróteremben várakoznak, utána pedig az oltási kampányt kell népszerűsíteni.

 

Ő marad az SaS listavezetője és párelnöke a következő választáson

 

A gazdasági miniszter egyúttal azt is megerősítette, hogy a következő parlamenti választáson is ő lesz az SaS listavezetője, hiszen a nemrégiben zajló pártkongresszuson több kollégája is úgy vélekedett, hogy rendkívül erős támogatottsága van a párton belül.

 

 „Eldöntött tény, hogy a legközelebbi választáson, mindegy, hogy mikor lesz, én fogom a pártot vezetni. Az SaS listáján én leszek az egyes jelölt“

 

– mondta Sulík hozzátéve, hogy a pártelnök is ő lesz.

 

SME

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!