Nyitókép: TASR

 

A pénzügyminisztériumhoz rengeteg kérdés érkezett azzal kapcsolatban, hogy miként lehet érvényesíteni a közvetítői bónuszt, és miként lehet jelentkezni a Covid-lottóra.

 

„A Covid-lottóra minden beoltott személy jelentkezhet, tekintet nélkül arra, hogy mikor kapta meg a vakcinát. A közvetítői bónuszt minden olyan személy igényelheti, aki más személyt rábírt az oltásra, az illető pedig 2021. július 1-jétől 2021. október 31-ig abszolválja az oltást“

 

– tájékoztatta az Aktuality.sk-t a pénzügyi tárca.

 

  hirdetes_300x300   

A tárca azt is elárulta, hogy az a weboldal, ahol a Covid-lottóra lehet jelentkezni, és ahol a közvetítői bónuszt lehet érvényesíteni, még nem indult el.

 

A minisztérium azonban kihangsúlyozta, nincs ok arra, hogy kitolják az oltás időpontját és a jelentkezés elindítására várjanak.

 

 „A Covid-lottóra bármikor jelentkezhetnek a beoltottak. A regisztráció elindításának pontos időpontjáról időben tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot“

 

– tudatta a pénzügyi tárca.

 

Amint a rendszer elindul, a beoltott személy a második vakcina beadása után hét napig jelentheti be a közvetítőjét a bónuszra.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.