Nyitókép: Eduard Heger Fb-oldala (reprofoto)

 

A szlovák miniszterelnök felszólította a körzeti orvosokat és az állampolgárokat, hogy vegyenek részt az oltásban. Az átoltottság növelésének érdekében a szlovák miniszterelnök tájékoztató videót tett közzé, melyben többek között a következőket fogalmazta meg:

 

„Ha szeretnénk visszatérni a normális életbe, össze kell fognunk és megtennünk mindent annak érdekében, hogy minél több átoltott polgártársunk legyen.

 

Nemrég elindítottuk az oltási kampányt azoknál a körzeti orvosoknál akik jelentkeznek erre a feladatra. Szükségünk van további körzeti orvosok csatlakozására, olyanokra, akik képesek leközvetíteni az oltást saját betegeiknek, akik jogosan bíznak bennük.

 

Szükségünk van a saját, pozitív tapasztalataikra, hogy együtt segíthessünk legyőzni a félelmet azoknál, akik tartanak az oltástól. Növelni kell a tájékoztatást mindenhol ott, ahol a hazugság a biztonságunkat veszélyezteti

 

Szeretnénk elébe menni annak, hogy őszre nem lesz elég személy, akit be lehetne oltani, így az egész járványcirkusz indulhat elölről

 

Védjük meg egészségünket és életünket az új vírusmutációk csírájában Mondjuk el a valóságot az oltásról, hogy a vakcina nem jelent semmilyen mumust, hanem évtizedek alatt kifejlesztett módszer a vírus legyőzésére.

 

Kérem, vegyük fel a harcot saját egészségünk érdekében, és győzzük le együtt örökre a járványt

 

Az oltás az egyedüli hatékony, és évek alatt kifejlesztett fegyver a világjárvány ellen.

 

Az oltás elhozza a szabadságot“

 

– zárta a szlovák miniszterelnök.

 

 hirdetes_810x300  

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!