Fico kormányellenes tüntetésre készül. Szerinte a kormány diszkriminálja az oltatlanokat - Körkép.sk
Belföld

Fico kormányellenes tüntetésre készül. Szerinte a kormány diszkriminálja az oltatlanokat

A Smer-SD elnöke szerint senkit nem lehet rákényszeríteni arra, hogy beoltassa magát.

Nyitókép: SITA/Branislav Bibel

 

Az ellenzéki Smer-SD kormányellenes tüntetésre készül szeptember 1-jén. Robert Fico pártelnök szerint ennek az az oka, hogy a kormány diszkriminálja Szlovákia polgárait, és rákényszeríti őket az oltásra.

 

„Bízom benne, hogy a szlovákiai polgárok elfogadják a meghívásunkat, mert úgy tűnik, hogy hangosabban kell elkezdenünk kiabálni. A modern Szlovákia történetében még nem volt példa a szociális- és jogállam ilyen mértékű destrukciójára“

 

– állítja Fico.

 

A Smer-SD elnöke szerint senkit nem lehet rákényszeríteni arra, hogy beoltassa magát.

 

„A nemzetközi előírások világosan kimondják, hogy az oltás nem kötelező, csupán jogunk van arra, hogy beoltassuk magunkat. Nem alakíthatunk ki két csoportot, az oltottak és az oltatlanok csoportját azzal, hogy a beoltottaknak olyan előnyöket adunk, amelyek az oltatlanokat korlátozzák“

 

– konstatálta Fico.

 

SITA/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 29 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Ertsey Attila, Budapest
2021. Júl. 23. 05:42

Nem lehet eléggé nagyra értékelni Fico kiállását. Ő világméretekben is azon kevesek közé tartozik, akiket egy kézen meg lehet számolni, hogy szembementek a Világkormánnyal. Ezek közül négyen már nem élnek. Szlovákok, magyarok, európaiak! Vigyázzatok Fico életére!

B, Gy.
2021. Júl. 23. 11:37

Fico jobb ha csendben marad.O csak a sajat mocskos jatekat jatszotta a bandajaval eggyutt futyult az orszag nepere.

    Goofy
    2021. Júl. 24. 08:35

    Teljes mértékben igazat adok. Azonban a jelen állás szerint úgy néz ki, hogy ő az egyedüli aki meri és utcára is tudja vinni az embereket, hogy megmutassák a véleményüket. Ami nem jelenti azt, hogy az emberek egyetértenek a múltbéli tetteivel és a köv. választásokon bizalmat szavaznának neki És nem magának a vírusnak a létezését vonom kétségbe, hanem azt ahogy az egész le van "vezényelve". Amennyiben az emberek egészsége lenne a fontos, akkor nem ott tartanánk ahol most, hogy lassan már ahhoz is, hogy kimehess az autcára be kell lenned oltatva - és lehetőleg egy nyugati vakcinával, mert a többi az mumus.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket