Máté, Mirella
  • HUF: 354.19
  • USD: 1.17
  • 11 °C
  • 17 °C
Belföld

Eduard Heger: Az ellenzék oltásellenes harca szlovák jelenség

Szálljanak magukba, hagyják abba a politikai tőke kovácsolását és fejezzék be az emberélettel történő játszadozást

Nyitókép: SITA/Branislav Bibel

 

Az ellenzék küzdelme a koronavírus elleni oltás ellen egyfajta szlovák jelenség, amely más országokban nem fordul elő ilyen mértékben – nyilatkozta Eduard Heger (OĽANO) miniszterelnök a TASR-nak adott interjúban. Szerinte nem helyes, ha az ellenzéki pártok az emberi egészség védelmét szolgáló intézkedések ellen küzdenek.

 

„Felháborító, ha egy ember, aki háromszoros miniszterelnök volt, könyörtelenül szerencsejátékot folytat az emberi életek kárára.”

 

– mondta a kormányfő, majd hozzátette: az ellenzéknek magába kéne kicsit szállnia, le kellene állítania a politikai tőke kovácsolására tett kísérleteket a témában, és be kellene fejeznie a szerencsejátékot az emberi életekkel.

 

Heger szerint a kormánykoalíció arra kérte az ellenzéket, hogy működjön velük együtt az oltási kampányban, ugyanis a világjárvány harmadik hullámának ereje attól függ, hogy az emberek részt vesznek-e a járványellenes intézkedésekben.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Jimmy
2021. Júl. 22. 16:26

Abszolút igaza van, meg kell nézni Magyarországot, hogy még ott sem agitál az ellenzék az oltás ellen, pedig náluk szennyebb ellenzéket nehéz találni a világban...Szlovákiában azért sikerül :)

MárIs
2021. Júl. 24. 23:33

1. Akik képesek még egy hétnél tovább visszaemlékezni, azok tudják, hogy a szerencsejátékot ez ügyben nem az ellenzék kezdte. (https://korkep.sk/cikkek/belfold/2021/07/01/anyagi-kompenzacioban-reszesitik-a-beoltottakat-matovic-bemutatta-a-covid-lottot-es-a-kozvetitoi-bonuszt/) 2. Nem csak szlovák jelenség. Július 25-re több mint 175 tüntetést jeleztek Franciaországban. (http://umap.openstreetmap.fr/hu/map/liste-non-exhaustive-des-manifestations-anti-passs_639587#6/46.099/4.658)

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket