Nyitókép: TASR/František Iván

 

A Ryanair ír fapados légitársaság új járatokat indít Kassáról Dublinba és Bécsbe – tájékoztatott Karolína Linhartová a kassai reptér nevében.

 

A Kassa–Dublin vonalon első alkalommal október 31-én indul útjára a Ryanair gépe. A járat hetente kétszer fog közlekedni 189 férőhellyel. Kassáról szerdánként 19.50-kor, vasárnaponként pedig 14.05-kor indul a gép. Az út háromórás.

 

hirdetes_starlux810x300

Ami a Kassa–Bécs járatot illeti, az első gép november 1-jén indul útjára. A járat hetente kétszer fog közlekedni szintén 189 férőhellyel. Kassáról hétfőnként 9.05-kor, péntekenként pedig 13.45-kor indul a gép. Az út egyórás.

 

Kassáról a Ryanair gépei jelenleg Prágába, Liverpoolba és London-Stanstedbe repülnek. Kassáról Bécsbe közvetlen légi járatot az Austrian Airlines működtet. A Wizz Air légitársaságnak köszönhetően a kassai reptérről London-Lutonba és Doncaster Sheffieldbe lehet eljutni, míg az Air Explore-nak köszönhetően Zadarba lehet repülni.

 

Az összes légitársaságra általános érvényű szabályok vonatkoznak, ami azt jelenti, hogy az egész repülőút alatt FFP2-es szájmaszkot kell viselni, be kell tartani a kézhigiéniát és a távolságot.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!