Nyitókép: FB/TK KBS

 

A regisztrációs csapat tájékoztatása szerint eddig több mint 12 ezren regisztráltak a pápalátogatásra. A regisztráció elindítása utáni három napban 12 195 személy jelentkezett.

 

A regisztrált személyeknek csaknem a kétharmada a sasvári kegyhelyre jelentkezett. A Szlovák Püspöki Konferencia tájékoztatása szerint mintegy 4 000 személy Eperjesre jelentkezett, a maradék pedig Kassára.

 

 hirdetes_810x300  

Azok a személyek, akik részt kívánnak venni a pápalátogatáson, a www.navstevapapeza.sk weboldalon regisztrálhatnak. Jelentkezni Sasvárra, Eperjesre és Kassára lehet. Ferenc pápa pasztorációs útjának címe az alábbi mottó jegyében zajlik: „Máriával és Józseffel a Jézushoz vezető úton“.

 

Bővebb tájékoztatást hétfőtől péntekig reggel 8.30-tól délután 16.30-ig a +421 2 2220 0075-ös telefonszámon lehet kérni, vagy a [email protected] e-mail címen.

 

Ferenc pápa szeptemberi útja során Pozsonyba, Kassára, Eperjesre és Sasvárra látogat el.  A látogatása során találkozik a három legfőbb közjogi méltósággal, valamint a zsidó és a roma közösség képviselőivel.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!