Rendkívüli szabadnapot kapnak a koronavírusoltás után a Kormányhivatal alkalmazottai - Körkép.sk

Hirdetés (X)

Belföld

Rendkívüli szabadnapot kapnak a koronavírusoltás után a Kormányhivatal alkalmazottai

A korábban beoltottak is élhetnek a jutalomnappal

Nyitókép: mti

 

A Kormányhivatal minden alkalmazottja jogosult lesz egy rendkívüli szabadnapra, amelyet a koronavírus elleni oltás utáni regenerációra használhat fel. A cél támogatni az alkalmazottakat, akik védeni akarják saját és kollégáik egészségét és így biztosítják a hivatal problémamentes működését.

 

A Kormányhivatal vezetője, Július Jakab szerint többen azért nem vállalták még az oltás felvételét, mert a vakcina beadását követően olyan mellékhatásokat tapasztalhatnak, amelyek egy vagy két napra ellehetetlenítik munkavégzésüket. A regenerációra szánt fizetett szabadnap ezért megfelelő lépés arra, hogy támogassák az oltást felvevő alkalmazottakat – vélekedett Jakab.

 

A Kormányhivatal alkalmazottai a koronavírus elleni oltás első és második adagjának beadása után is jogosultak lesz egy-egy fizetett szabadnapra. Amennyiben a Janssen vakcinát veszik fel, akkor is két nap fizetett szabadot kapnak. A Kormányhivatal közlése szerint a szabadnapot azok is érvényesíthetik, akik már korábban felvették az oltást.

 

SJE Nyílt nap

Jakab bízik abban, hogy az alkalmazottak pozitív motivációja jó példaként szolgál majd más állami szervek, vagy épp magánkézben lévő cégek számára is.

 

Körkép.sk/Kormányhivatal-sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket