Nyitókép: mti

 

A Kormányhivatal minden alkalmazottja jogosult lesz egy rendkívüli szabadnapra, amelyet a koronavírus elleni oltás utáni regenerációra használhat fel. A cél támogatni az alkalmazottakat, akik védeni akarják saját és kollégáik egészségét és így biztosítják a hivatal problémamentes működését.

 

A Kormányhivatal vezetője, Július Jakab szerint többen azért nem vállalták még az oltás felvételét, mert a vakcina beadását követően olyan mellékhatásokat tapasztalhatnak, amelyek egy vagy két napra ellehetetlenítik munkavégzésüket. A regenerációra szánt fizetett szabadnap ezért megfelelő lépés arra, hogy támogassák az oltást felvevő alkalmazottakat – vélekedett Jakab.

 

A Kormányhivatal alkalmazottai a koronavírus elleni oltás első és második adagjának beadása után is jogosultak lesz egy-egy fizetett szabadnapra. Amennyiben a Janssen vakcinát veszik fel, akkor is két nap fizetett szabadot kapnak. A Kormányhivatal közlése szerint a szabadnapot azok is érvényesíthetik, akik már korábban felvették az oltást.

 

 hirdetes_810x300  

Jakab bízik abban, hogy az alkalmazottak pozitív motivációja jó példaként szolgál majd más állami szervek, vagy épp magánkézben lévő cégek számára is.

 

Körkép.sk/Kormányhivatal-sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!