Nyitókép: TASR

 

Az egészségügyi minisztérium lehetőséget ad a szlovákiai polgároknak arra, hogy előzetes regisztráció nélkül oltassák be magukat az egydózisú Johnson & Johnson vakcinával. Azok a polgárok, akik élnek ezzel a lehetőséggel, teljesen beoltottnak számítanak, így részt vehetnek Ferenc pápa szeptemberi pápalátogatásán.

 

Zuzana Eliášová, az egészségügyi tárca szóvivőjének tájékoztatása szerint augusztus 22-én, vasárnap lesz az utolsó alkalom arra, hogy a pápalátogatásra készülők beoltassák magukat.

 

 hirdetes_810x300  

„Azok az oltatlan személyek, akik szeretnének találkozni a Szentatyával és részt kívánnak venni valamelyik programon, az elkövetkezendő napokban utoljára élhetnek az oltás lehetőségével. A 12 évnél idősebb látogatók számára a pápalátogatáson való részvétel oltáshoz kötött“

 

– mondta a szóvivő.

 

Augusztus 20-án, pénteken regisztráció nélkül fognak oltani a Johnson & Johnson vakcinával Zsolnán az epidemiológiai rendelőben, Nagymihályban az OC Zemplén bevásárlóközpont előtt, Iglón a Madaras bevásárlóközpont előtt, Besztercebányán az Egyetemi Kórház és Rendelőintézetben, Pozsonyban pedig a Malomvölgy Rendelőintézetben.

 

A tárca közlése szerint hétvégén az oltás iránt érdeklődőknek több helyszín is a rendelkezésükre fog állni, ahol regisztráció nélkül oltakozhatnak az egydózisú vakcinával.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!