Teréz
  • HUF: 360.04
  • USD: 1.16
  • 6 °C
  • 17 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Büntetett a rendőrség Kollár autóbalesete ügyében – De nem a házelnök sofőrjét

Egy konkrét személy ellen indítottak eljárást. Ez a személy azonban nem a házelnök sofőrje.

Nyitókép: SITA

 

A rendőrség egy személy ellen vádat emelt annak a 2020-as balesetnek kapcsán, melyben Boris Kollár (Sme rodina) házelnök és egy korábbi szépségkirálynő is súlyos sérülést szenvedett. Az eset a Covid-időszak első hulláma idején, kijárási tilalom alatt történt.

 

A rendőrség szerint a másik gépkocsiban, mely összeütközött Kollár limuzinjával, egy testvérpár és azok barátja utazott.

 

Súlyos autóbalesetet szenvedett a szlovák házelnök

 

A Joj televízió értesülései szerint a hivatalos szervek személyi sérülés okozása miatt egy konkrét személy ellen indítottak eljárást. Ez a személy azonban nem a házelnök sofőrje.

 

Mint ismert, a baleset Pozsonyban történt. Az egyik gépkocsiban egy testvérpár és barátjuk, a másikban, a házelnök luxuslimuzinjában négyen ültek. A baleset után Kollár és két további személy kórházi kezelésre szorult. A házelnök felépülése hosszú heteket vett igénybe. A vele utazó korábbi szépségkirálynővel kapcsolatban Kollár akkor úgy nyilatkozott, hogy azért került a gépkocsiba, mert gyógyszertárba vitte őt, a kijárási tilalom dacára.

 

SITA/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Gerembes Karcsi
2021. Sze. 24. 06:12

Szóval így harcolnak a korrupció ellen! Egyik kutya a másik eb! Hova vite a ribancot patikába nem szerintem vite volna valami étterembe amit lebeszeltek és utána még jól le akarta szoptatni a ribancot

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket