Elza
  • HUF: 364.83
  • USD: 1.13
  • 5 °C
  • 8 °C
Belföld

Gyimesi konkurenciát kapott a parlamentben – Ravasz Ábel mellékpályán a liberálisokkal szövetkezne

A „nemzeti kisebbségekkel baráti” csoport létrehozását jelentette be a parlamentben Kollár (Spolu) és Ravasz (Most-Híd)

Nyitókép: (reprofoto, Fb-live)

 

A „nemzeti kisebbségekkel baráti” csoport létrehozását jelentette ma be a parlamentben Miroslav Kollár (Spolu) és Ravasz Ábel (Most-Híd).

 

A Körkép.sk információi szerint jellemzően a vegyespárt holdudvarához tartozó „szakértői csoport“ Ravasz vezetésével a parlament elé kerülő kisebbségekkel kapcsolatos jogszabály-tervezeket fogja véleményezni az egyes ülések előtt.

 

Szakmai anyagaikat Miroslav Kollár, a liberális Spolu, de a parlamentben függetlenként tevékenykedő pártelnökön keresztül szeretnék majd a képviselők elé terjeszteni.

 

Kollár a közös sajtótájékoztatón elmondta, hogy a parlamenti képviselőkből álló ún. kapcsolati csoport összetételéről a napokban kezdenek tárgyalásokat.

 

Ravasz Ábel részéről elhangzott, hogy saját politikai jövőjét illetően egyelőre kivár, az Aliancia-Szövetség munkájában viszont nem kíván jelenleg részt venni.

 

Az egyelőre vállaltan inkább szakmai alapú kezdeményezés – amennyiben életképesnek bizonyul, – a jövőben egyfajta liberális alternatívát jelenthet a Gyimesi György által képviselt nemzeti-konzervatív értékek mellett.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2021. Sze. 30. 12:51

Ossze sem alltunk rendesen maris szakadunk hajra magyarok.

bel
2021. Sze. 30. 21:12

Mit akar még ez a politikai korcs?

Gerembes Karcsi
2021. okt. 01. 14:13

Akik azt hiszik hogy Gyimesi nek konkurens akat az nagyon téved! És miért is van a cik írva hogy a Most-híd! Ez a ganej párt még nem szűnt meg? És a többi meg magával ragadó örömmel fogja magát alá vetnia hidasok aki vagy mi!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket