Nyitókép: Facebook/Jojo Hronkovič

 

Továbbra is folytatódnak a konfliktusszító maszkellenesek hadjáratai. Újonnan az egyik pöstyéni szupermarketet szemelték ki áldozatul. Azzal azonban nem számoltak, hogy a rendőrségnél végleg betelik a pohár, és elvesztik a türelmüket.

 

A járványellenes intézkedések tagadóinak egy csoportja ismét úgy döntött, feszültséget generál. Az utolsó privigyei esethez hasonlóan ismét egy Lidl szupermarketet választottak. Ezúttal a Lidl pöstyéni telephelyét vették célba, ahol szétdobálták az árut, és nem voltak hajlandóak elhagyni az üzletet.

 

 hirdetes_300x300  

A helyszínre riasztották a rendőröket, akik néhány maszkellenes tüntető ellen határozott fellépést tanúsítottak. A videóban a rendőrök elmondása szerint a maszkellenes tüntetők ellen azért kellett keményen fellépniük, mert köztisztviselőre támadtak. A felvételen jól látszik, hogy az egyik rendőr feje vérzik.

 

 

A felvétel eléggé átláthatatlan. A felvételt készítő személy azt kiabálja a rendőröknek, hogy egész Szlovákia látni fogja, mit csinálnak. Néhány óra alatt a videót mintegy százezer ember tekintette meg, miközben a járványellenes óvintézkedések tagadóit sokan biztosították támogatásukról a Facebookon: „Itt már a rendőröknek is ba*ik“ – írta az egyik kommentelő, de a közkedvelt szlovák hoax sem hiányzott: „Soros disznó rendőrei“.

 

 

A kommentelők közül sokaknak azon akadt fenn a szemük, hogy az egyik rendőr sem viselt szájmaszkot. Mindemellett olyan kommentelők is akadtak, akik egyetértettek a rendőrök közbelépésével, és úgy vélik, hogy már korábban is fel kellett volna lépniük az ilyen személyekkel szemben.

 

brainee.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.