Belföld

A rendőrök elvesztették a türelmüket. Keményen felléptek a maszkellenesek ellen a pöstyéni Lidlben (videó)

A maszkellenesek nem számoltak azzal, hogy a rendőrségnél végleg betelik a pohár, és elveszítik a türelmüket.

Nyitókép: Facebook/Jojo Hronkovič

 

Továbbra is folytatódnak a konfliktusszító maszkellenesek hadjáratai. Újonnan az egyik pöstyéni szupermarketet szemelték ki áldozatul. Azzal azonban nem számoltak, hogy a rendőrségnél végleg betelik a pohár, és elvesztik a türelmüket.

 

A járványellenes intézkedések tagadóinak egy csoportja ismét úgy döntött, feszültséget generál. Az utolsó privigyei esethez hasonlóan ismét egy Lidl szupermarketet választottak. Ezúttal a Lidl pöstyéni telephelyét vették célba, ahol szétdobálták az árut, és nem voltak hajlandóak elhagyni az üzletet.

 

A helyszínre riasztották a rendőröket, akik néhány maszkellenes tüntető ellen határozott fellépést tanúsítottak. A videóban a rendőrök elmondása szerint a maszkellenes tüntetők ellen azért kellett keményen fellépniük, mert köztisztviselőre támadtak. A felvételen jól látszik, hogy az egyik rendőr feje vérzik.

 

 

A felvétel eléggé átláthatatlan. A felvételt készítő személy azt kiabálja a rendőröknek, hogy egész Szlovákia látni fogja, mit csinálnak. Néhány óra alatt a videót mintegy százezer ember tekintette meg, miközben a járványellenes óvintézkedések tagadóit sokan biztosították támogatásukról a Facebookon: „Itt már a rendőröknek is ba*ik“ – írta az egyik kommentelő, de a közkedvelt szlovák hoax sem hiányzott: „Soros disznó rendőrei“.

 

 

A kommentelők közül sokaknak azon akadt fenn a szemük, hogy az egyik rendőr sem viselt szájmaszkot. Mindemellett olyan kommentelők is akadtak, akik egyetértettek a rendőrök közbelépésével, és úgy vélik, hogy már korábban is fel kellett volna lépniük az ilyen személyekkel szemben.

 

brainee.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Dodo
2021. nov. 05. 12:45

Rendorok csak a munkajukat vegeztek igy kell ezt csinalni.

f
2021. nov. 05. 13:53

Dodo akkor verjenek meg téged, meg a hülye újságírókat, akik szerint ez helyes. Barom.

    Dezső
    2021. nov. 05. 19:11

    Ha nem lennének a "hülye" ujsàgírók, akkor nem tudnàl hova büfögni! Igaz, most nehezebb a kocsmàban verni az asztalt!

Dzsoni
2021. nov. 09. 21:26

Oh, kommunizmus, te csodás!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket