Nyitókép: SITA/Milo Fabian

 

Mivel egyre nagyobb az érdeklődés a koronavírus elleni harmadik vakcina iránt, ezért az egészségügyi tárca arra kéri a harmadik oltási iránt érdeklődőket, hogy a www.korona.gov.sk weboldalon keresztül regisztráljanak.

 

A minisztérium sajtóközleményében arról is tájékoztatott, hogy azokat a személyeket, akik igényelhetik a harmadik oltást, SMS-en keresztül is tájékoztatják.

 

 hirdetes_810x300  

Az SMS-ben egy PIN-kódot is küldenek az illetőnek, melynek segítségével a www.korona.gov.sk honlapon regisztrálhat a váróterembe. A tárca kiemelte, a kiküldött SMS nem igazolásként szolgál az oltás időpontjáról.

 

 „A regisztráció után az érdeklődőnek pontos információt küldenek arról, hogy mikor és hol fogják beoltani. Annak ellenére, hogy némelyik oltóközpont konkrét időpontokat jelölt ki a regisztráció nélküli oltásra, az oltás jobb megszervezése, a várakozási idő csökkentése, a folyamatosság növelése és az oltási folyamat felgyorsítása érdekében elengedhetetlen, hogy az érdeklődők igénybe vegyék a regisztrációs formanyomtatványt“

 

– magyarázta az egészségügyi tárca.

 

A rosszabbodó járványhelyzetre való tekintettel az egészségügyi tárca azt javasolja, hogy a www.korona.gov.sk honlapon megtalálható regisztrációs formanyomtatványt elsősorban a harmadik oltás iránt érdeklődők vegyék igénybe.

 

SITA/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!