Rajmund, Zelma
  • HUF: 358.66
  • USD: 1.13
  • -6 °C
  • 1 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Heger: A járványból a 60 év felettiek kötelező oltása jelenti a kiutat

A miniszterelnök közölte, egyetlen akadály sem fogja megállítani az elhatározásában.

Nyitókép: SITA/Branislav Bibel

 

A járványból a 60 év felettiek kötelező oltása jelenti a kiutat. A járványról annak kellene döntenie, aki felelősséggel tartozik érte. Ez nem politikai nézet kérdése, hanem a tényeké és a tapasztalatoké. A koalíciónak ebben egységesnek kellene lennie – jelentette ki Eduard Heger kormányfő a közösségi oldalán. Állítása szerint, ha Szlovákiában pozitív változásokat szeretnének, akkor a reformokat a koalíció teljes támogatottságával kell véghezvinni.

 

Heger szerint a kormányfő munkájának célja, hogy olyan országgá varázsolja Szlovákiát, ahol az emberek örömmel élnek. Hozzátette: a koalíció önmaga útjába gördít akadályokat.

 

„Nagy akadályokat gördít elénk az ellenzék, ugyanis a saját sikerük érdekében még a saját választóik életét is képesek feláldozni. És akadályokat gördít az is, aki haragot és viszályt szít, aki nem kínál megoldást, csupán ujjal mutogat“

 

– konstatálta Heger.

 

A miniszterelnök közölte, egyetlen akadály sem fogja megállítani az elhatározásában, nem hagyja magát sem megfélemlíteni, sem eltántorítani.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket