Nyitókép: TV Markíza

 

Roman Mikulec belügyminiszter csütörtök éjszaka közösségi oldalán reagált Boris Kollár házelnök azon megszólalására, hogy be akarja hívatni őt a koalíciós tanács legközelebbi ülésére az annamajori gyerekbántalmazási ügy miatt.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Annamajorban (Szenci járás) többi 14 és 16 év közötti fiatal bántalmazott egy 11 éves kislányt, majd meztelen fotókat és videókat töltött fel róla a közösségi hálóra. Mikulec az üggyel kapcsolatban kijelentette, hogy a tinédzserek körében a zaklatás az online térben vagy azon kívül nagyon súlyos és érzékeny téma. Mint fogalmazott, szívesen megvitatja az esetet a házelnökkel, azonban úgy gondolja, hogy jelenleg a legfontosabb, hogy ne szítsák a kedélyeket és hogy hagyják a rendőrséget dolgozni.

 

„Azok az állítások, hogy a rendőrség nem lép az ilyen és ehhez hasonló ügyekben, teljes mértékig nem az igazságon alapul. Az, hogy a közvélemény nem tud és nem szabad tudnia minden lépésükről, nem adhat teret a munkájuk megkérdőjelezésére.”

 

fogalmazott Mikulec.

 hirdetes_300x300  

 

Felfoghatatlan! Leitattak, összevertek, meztelenre vetkőztettek, majd levideóztak egy 11 éves lányt Annamajorban

 

A belügyminiszter közölte, hogy az országos rendőrfőkapitány biztosította arról, hogy teljes odafigyeléssel járnak el az ügyben. Végezetül hangsúlyozta, hogy nem a rendőrség feladata nevelni a gyerekeket a szülők és az iskola helyett, akik a legközelebbi kapcsolatban állnak a fiatalokkal, így tudnak segíteni vagy irányt mutatni.

 

„A rendőrök ott lépnek fel, ahol mások kudarcot vallottak”

 

zárta Mikulec.

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.