Jeromos
  • HUF: 421.17
  • USD: 0.98
  • 13 °C
  • 20 °C
Belföld

Szövetség: Partnerekként folytassuk együtt!

Az emberek azok mellé állnak, akik a számukra legfontosabb kérdéseket meg tudják válaszolni.

Nyitókép: Facebook/Szövetség (Screenshot)

 

A magyar választók ismét Orbán Viktornak szavaztak bizalmat. A Fidesz-KDNP koalíció olyan elsöprő győzelmet aratott tegnap, amely a jelenlegi kormányfőnek az ötödik választási ciklusához nagyon erős legitimitást biztosít. 

 

Az alkotmányos többség egyben stabilitást is jelent, amelyre válság idején nagy szükség van. A világjárvány és az orosz-ukrán háború okozta legnagyobb kihívások, az országra váró gazdasági válság következményeinek hatékony kezeléséhez erre a régi-új kormánynak nagy szüksége lesz.

 

A tegnapi voksolás eredménye is azt mutatja, hogy az emberek azok mellé állnak, akik a számukra legfontosabb kérdéseket meg tudják válaszolni. Ezek most a béke, a biztonság és a tisztességes megélhetés biztosítása.

 

A felvidéki magyarokat, az itt élő nemzeti közösségeket képviselő és az általuk lakott régiók érdekeit felvállaló Szövetségnek is az a feladata, hogy az emberek valós problémáira kínáljon megoldást.  Ahogy az is, hogy a magyar kormánnyal az előttünk álló időszakban is folytassa az előző választási ciklusokban kialakult jó együttműködést.

 

Körkép.sk/sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket