Nyitókép: SITA/Branislav Bibel

 

Bugár Béla, a Most-Híd korábbi elnöke ma közösségi oldalán jelentette be, hogy távozik a Szövetségből. Megfogalmazása szerint „nem tud azonosulni a párton belüli politikai stílussal”.

 

„Mivel ezzel a politikai stílussal, ami inkább hasonlít a rombolásra, mint az építkezésre, nem tudok azonosulni, ezért úgy döntöttem, hogy kilépek a Szövetségből“

 

– írta Facebook-posztjában.

 

 hirdetes_810x300  

Bugár Béla levélben tudatta távozását a párt elnökségével. A levelet a Szövetség elnökének, Forró Krisztiánnak címezte, amelyben azt írja, „a hosszú tárgyalások árán elért megegyezést nemcsak megkérdőjelezték, hanem azt folyamatosan próbálják felülírni az MKP-platform tagjai, sőt a párt egyes vezetői más párttagokat toxikus jelzővel bélyegeztek meg“.

 

Szerintetek Bugár után a többi hidas (Solymos, Rigó, Agócs...) is kilép a Szövetségből?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Bugár levele szerint a közelgő megyei és önkormányzati választások újabb feszültségeket fognak okozni, egyúttal rámutatott azon szívfájdalmára, miszerint a somorjai Szövetség alapszervezetének MKP-platformja a 19 önkormányzati képviselőjelöltből csak egyet-egyet volt hajlandó megszavazni a másik két platform számára.

 

„Ha csak somorjai egyedi esetről lenne szó, még mondhatnánk, hogy a srácok nem értik az együttműködés alapjait. Sajnos hasonló kiszorítósdi folyik országszerte, és részedről nem látom a megoldási javaslatot. Sőt több községből és járásból visszajelezték Berényi igyekezetét nem engedni a másik két platformnak“

 

– írt Forrónak címezve Bugár.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.