Nyitókép: SITA

 

Nemcsak a toxikus, áruló Bugár Béla hagyja ott a Szövetség-Alianciát, hanem lakóhelyének vegyespárti platformjának tagjai is felállnak.

 

A hírt az egyelőre még a Szövetség-Aliancia rombolásában érdekelt Solymos László jelentette be. A párt Országos Tanácsának elnöke szerint a somorjai vegyespárti platform, ahonnan egyébként korábban már a Czucz István felvidéki magyar oligarcha emberének tartott Érsek Árpád korábbi miniszter is kilépett, azért távozik, mert nem kaptak befutó helyeket az önkormányzati választásokon.

 

Csakhogy legutóbb Somorján a Most-Híd egyetlen képviselője sem jutott be a helyi testületbe, így a nekik felajánlott egy mandátum több, mint amennyivel most rendelkeznek.

 hirdetes_810x300  

 

Szerintetek Bugár után a többi hidas (Solymos, Rigó, Agócs...) is kilép a Szövetségből?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Saját pártját kritizálva Solymos közösségi oldalán úgy nyilatkozott, hogy a Szövetség somorjai helyi szervezetében az MKP-platform kiszorítósdira játszik.

 

Bugár Bélát dicsérve, aki szerinte már beírta magát a történelemkönyvekbe, Solymos úgy fogalmazott, hogy az MKP helyi vezetői saját maguk ellen dolgoznak, ha a Szövetségen belül ellentéteket szítanak és képtelenek kompromisszumot kötni.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.