Jácint
  • HUF: 404.14
  • USD: 1.02
  • 22 °C
  • 36 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Szövetség OT: Nyitra és Nagyszombat megyében saját jelöltet állítanak. A teljes lista június végén válik ismertté

A párt Komáromban is saját polgármester-jelöltet indít. Portálunk úgy tudja, ennek személyét az Összefogás platform adja

Nyitókép: Körkép.sk

 

Június végéig válhat ismertté, hogy kik indulnak a Szövetség-Aliancia színeiben az idei összevont megyei és helyhatósági választásokon. A párt mai Országos Tanácsi ülése után Forró Krisztián pártelnök elmondta, hogy jó hangulatú, teljes létszám mellett zajló tanácskozáson vannak túl.

 

Solymos László OT-elnök ismertette a párt által elfogadott irányelveket, melyek betartása kötelező a Szövetség színeiben induló jelöltek számára.

 

A tanácskozást követően elhangzott az is, hogy a párt Nyitra és Nagyszombat megyében saját megyefőnökjelöltet állít. A Körkép.sk úgy tudja, az előbbiben Csenger Tibor, utóbbiban pedig Berényi József lesz ez a személy. Jelenleg mindketten a megyei közgyűlés alelnökeiként tevékenykednek.

 

A párt várhatóan Komáromban is saját polgármesterjelöltet indít. Portálunk úgy tudja, ennek személyét az Összefogás platform adhatja.

 

A Szövetség célja, hogy önkormányzati és megyei szinten megőrizze eddigi pozícióit, és ha lehetséges, azon még javítsanak is.

 

 

A Körkép.sk kérdésére Solymos László megerősítette, hogy a párt számára továbbra is kötelező érvénnyel bír, hogy ha valamelyik Szövetség-beli politikussal szemben vádemelés történik, az a személy automatikusan elveszti funkcióját a pártban. Egyúttal cáfolta, hogy az elmúlt hetek kilépései rendőrségi ügyekkel függenének össze. Mint ismert, Gál Gábort a rendőrség megvádolta, hogy csúszópénzt fogadott el. Solymos szerint ugyanakkor Bugár Béla, Érsek Árpád vagy Csicsai Gábor Szövetségből való kilépése nincs összefüggésben azzal, hogy ők is rendőrségi vizsgálattól tartanának.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket