Belföld

Bárki szavazhat arra, hogy milyen legyen az új rendőrautók dizájnja

Sárga és kék. Vagy az ukránok miatt, vagy valaki nagyon nagy DAC-drukker lehet a rendőrségnél...

Nyitókép: a rendőrség facebook-oldala

 

Június 12-ig bárki szavazhat a Facebookon arra, hogy milyen legyen a szlovákiai rendőrautók új dizájnja, mely leváltja az eddigi fehér-zöld színkombinációt.

 

Az alább látható is a három verzió, melyek közül választani lehet. Első ránézésre – és nyilván a szomszédos háborúra asszociálva – ukránbarátnak tűnik a dizájn, de megérhet egy második gondolatot az is, hogy esetleg valaki DAC-drukker lenne a rendőrségnél…

 

Mindenesetre Hamran István országos rendőrkapitány szerint az ország lakossága megérdemli a modern rendőrséget, amelyre számíthat bármilyen helyzetben. Az autók új dizájnja annak a reformnak a része, melynek eredményeképp Hamran szerint nem csak nagyobb lesz a rendőrök iránti bizalom, hanem atraktívabbá válik a rendőri munka is – jobb fizetési feltételekkel, új uniformisokkal és új gépjárműparkkal.

 

 

Körkép.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Kósa Zoltán
2022. jún. 09. 17:32

A színösszeállítás természetesen a véletlen műve. Véleményem szerint az autók színe jó úgy, ahogyan van. (Esetleg lehetnének piros, fehér, zöldek is?)

Berlin
2022. jún. 09. 19:47

Nincs is annál sürgetőbb gondunk, mint ukrán nemzeti színekre mázolt új járműparkba invesztálni! Mi az a rongyos néhány millió euró, amibe ez kerülhet? Telik rá. Ha zöld-fehérről sárga-kékre váltunk, én úgy, de úgy fogok bízni a szlovák rendőrségben, hogy azt Hamran rendőrkapitány el sem tudja képzelni!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket