Nyitókép: Eduard Heger Facebook-oldala

 

Eduard Heger (OĽaNO) miniszterelnök prioritása a négyes koalíció. A kisebbségi kormányt, előrehozott választásokkal vagy anélkül, a koalíció összeomlása eredményezné – tájékoztatott a miniszterelnök a közösségi oldalán.

 

„Az éteren keresztül terjedő nyári spekulációk kizárása érdekében szeretném hangsúlyozni, hogy az én prioritásom csak és kizárólag a négyes koalíció fenntartása. Csak négyes koalícióként tudjuk átültetni a gyakorlatba az egészségügyben, az oktatásban, az igazságszolgáltatásban és a környezetvédelemben szükséges reformokat, továbbá csak így tudjuk kialakítani a bűnüldöző szervek zavartalan munkájához szükséges hátteret, akik a maffiaállamnak az igazaságos demokráciává történő átalakításán dolgoznak“

 

– mondta a miniszterelnök.

 

A kormányfő célja, hogy a négytagú koalíció befejezze a munkáját, és annak eredményeit a választók a rendes választások során ítéljék meg úgy, ahogy azt a demokratikus Szlovák Köztársaság alkotmánya is meghatározza.

 hirdetes_810x300  

 

„Ennek pozitív hatása lenne az itt még gyerekcipőben járó politikai kultúrára, ezért ismétlem, ne hagyjuk figyelmen kívül a problémákat, ne legyünk kishitűek, tárgyaljunk és találjunk utat egymáshoz”

 

– zárta le üzenetét Heger.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.