Hirdetés (X)

Belföld

Karambol után a kukoricásig üldözték a rendőrök a részeg sofőrt – Képekkel

A baleset érdekessége, hogy annak elszenvedője is megfújta az alkoholszondát, nem beszélve az elkövetőről

Nyitókép: rendőrség Fb-oldala

 

Az eset szombaton éjfél körül történt, melynek során a galántai rendőrök a kukoricásban keresték az odamenekülő elkövetőt.

 

A baleset Galánta és Vízkelet (Čierny Brod) között történt, melynek során a Škoda Fabia 21 éves sofőrje tisztázatlan okok miatt áttért a szemközti sávba. Majd miközben tért vissza a saját sávjába, bal hátsó oldalon eltalálta őt a szemközt haladó Kia Rio. Az ütközés hatására a Fabia lesodródott az úttestről és a feje tetejére állt. Majd a fiatalember kiugrott a roncsból és befutott a kukoricásba. A másik gépkocsi 42 éves sofőrje a baleset helyszínén maradt és megvárta a rendőrjárőrt. Az alkoholszonda az ő esetében 0,5 ezrelék fölötti értéket mutatott.

 

A 21 éves sofőr ellen keresés indult, rendőrkutyát is bevetve. “Rövid időn belül sikerült kiszorítani őt búvóhelyéről az úttestre, ahol a rendőrök megbilincselték. Visszavitték a baleset helyszínére és őt is alkoholteszt alá vetették, melynek során 2,5 ezreléket fújt”, írja a rendőrség a közösségi oldalán. A rendőrök bevonták mindkét sofőr jogosítványát, a baleset körülményeit pedig tovább vizsgálják.

 

 

SITA/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket