Mit keres még mindig a toxikus Jakab Elemér a Szövetségben? - Körkép.sk
Belföld

Mit keres még mindig a toxikus Jakab Elemér a Szövetségben?

A kommunizmus alatt beállt titkosügynöknek, majd miután az egypártrendszer megbukott, letagadta, hogy besúgó volt

Nyitókép: Szövetség-Aliancia Fb-oldala

 

A kommunizmus alatt beállt titkosügynöknek, majd miután az egypártrendszer megbukott, letagadta, hogy a dokumentumok szerint besúgó lett volna. A rendszerváltás után köpönyeget fordított, polgármesterré választatta magát, hogy hatalmával visszaélve törvények egész sorát sértse meg.

 

Az áruló Bugár Béla komájaként a parlamentbe is beerőszakolta magát, ahol évekig meg sem szólalt. Közösségünkért nem tett az égvilágon semmit, ellenben egyik szégyent a másik után okozta, megbélyegezve a jóérzésű felvidéki magyarokat is a szlovákok szemében.

 

Igen, arról a Jakab Elemérről beszélünk, akinek ha a neve elhangzik, az a bunkó, törtető, hataloméhes, gerinctelen, jellemtelen, rongyrázó, primitív, kártékony felvidéki magyar politikus prototipusát jelenti (a fenti jelzők már mind elhangzottak vele kapcsolatban szégyenletes politikai karrierje során).

 

Hiteltelen emberekkel nem fog menni!

 

Ez az ember ma is, továbbra is hitelteleníti a Szövetséget. Legutóbb a párt nagykaposi helyi szervezetének alakuló ülésén tette vállalhatatlanná a Szövetséget. És hogy Jakab Elemérnek továbbra is komoly befolyása van a pártra, jelzi, hogy toxikus nevét ahelyett, hogy taktikusan elhallgatta volna a párt, inkább büszkén, sajtóhírben is feltüntette. Jakab bűnlajstromáról egyébként ITT olvashatnak bővebben a Körkép archívumában.

 

 

Mózes-Jakab 

 

Jakab ráadásul annak a Mózes Szabolcsnak a jelenlétében ülte végig a helyi szervezet alakuló ülését, aki korábban a politikából való távozásra szólította fel Jakabot, Bugárt, Gál Gábort és Bastrnák Tibort is. Jakab azonban nemhogy nem távozott a pártból és a politikából, hanem a Szövetség Most-Híd platformjának járási elnöke lett. Mózest pedig legutóbb saját szervezete sem választotta meg az elmúlt napokban megyefőnök-jelöltnek Nagyszombat megyében.

 

Dunaszerdahely – Megyei képviselőjelölteket választott a Szövetség. Rigó és Őry sem kapott bizalmat

 

Ilyen emberekkel és hitelességi deficittel vág neki a Szövetség-Aliancia az idei megyei és önkormányzati választásoknak. Hogy milyen eredménnyel zárja majd a megmérettetést, az a választóktól függ, akik kiállítják majd a bizonyítványt. Jakabbal és Mózessel szemben már megtették. Hiába. Önkritika egyikükben sincs. Vastag bőr az orcán annál inkább.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 21 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Like!👍
2022. aug. 03. 08:46

Maradt a Gyimesi!

    Petike
    2022. aug. 05. 11:45

    akkor az OLANOra kell szavaznod

Ildikó
2022. aug. 10. 21:05

nincs kire szavazni tótiában

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket