Nyitókép: Szövetség-Aliancia Fb-oldala

 

A kommunizmus alatt beállt titkosügynöknek, majd miután az egypártrendszer megbukott, letagadta, hogy a dokumentumok szerint besúgó lett volna. A rendszerváltás után köpönyeget fordított, polgármesterré választatta magát, hogy hatalmával visszaélve törvények egész sorát sértse meg.

 

Az áruló Bugár Béla komájaként a parlamentbe is beerőszakolta magát, ahol évekig meg sem szólalt. Közösségünkért nem tett az égvilágon semmit, ellenben egyik szégyent a másik után okozta, megbélyegezve a jóérzésű felvidéki magyarokat is a szlovákok szemében.

 

Igen, arról a Jakab Elemérről beszélünk, akinek ha a neve elhangzik, az a bunkó, törtető, hataloméhes, gerinctelen, jellemtelen, rongyrázó, primitív, kártékony felvidéki magyar politikus prototipusát jelenti (a fenti jelzők már mind elhangzottak vele kapcsolatban szégyenletes politikai karrierje során).

 hirdetes_400x285  

 

Hiteltelen emberekkel nem fog menni!

 

Ez az ember ma is, továbbra is hitelteleníti a Szövetséget. Legutóbb a párt nagykaposi helyi szervezetének alakuló ülésén tette vállalhatatlanná a Szövetséget. És hogy Jakab Elemérnek továbbra is komoly befolyása van a pártra, jelzi, hogy toxikus nevét ahelyett, hogy taktikusan elhallgatta volna a párt, inkább büszkén, sajtóhírben is feltüntette. Jakab bűnlajstromáról egyébként ITT olvashatnak bővebben a Körkép archívumában.

 

 

Mózes-Jakab 

 

Jakab ráadásul annak a Mózes Szabolcsnak a jelenlétében ülte végig a helyi szervezet alakuló ülését, aki korábban a politikából való távozásra szólította fel Jakabot, Bugárt, Gál Gábort és Bastrnák Tibort is. Jakab azonban nemhogy nem távozott a pártból és a politikából, hanem a Szövetség Most-Híd platformjának járási elnöke lett. Mózest pedig legutóbb saját szervezete sem választotta meg az elmúlt napokban megyefőnök-jelöltnek Nagyszombat megyében.

 

Dunaszerdahely – Megyei képviselőjelölteket választott a Szövetség. Rigó és Őry sem kapott bizalmat

 

Ilyen emberekkel és hitelességi deficittel vág neki a Szövetség-Aliancia az idei megyei és önkormányzati választásoknak. Hogy milyen eredménnyel zárja majd a megmérettetést, az a választóktól függ, akik kiállítják majd a bizonyítványt. Jakabbal és Mózessel szemben már megtették. Hiába. Önkritika egyikükben sincs. Vastag bőr az orcán annál inkább.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 21 olvasónak tetszik ez a cikk.