Ferenc
  • HUF: 418.67
  • USD: 0.98
  • 8 °C
  • 20 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Ukrajna átvette az első négy darab szlovák Zuzana 2 típusú önjáró löveget

Jaroslav Naď büszke arra, hogy Szlovákia az ukránok egyik legjelentősebb fegyverbeszállítója, a Zuzana meg „életet ment"

Nyitókép: kotadef.sk

 

Az ukrán fél átvette a Szlovákia által ígért nyolc Zuzana 2 típusú kerékmeghajtású önjáró löveg első négy példányát – erősítette meg a Konštrukta Defense állami részvénytársaság igazgatója, Alexander Gurský.

 

Jaroslav Naď védelmi miniszter szerint Szlovákia azon országok közé tartozik, amelyek a legjelentősebben támogatják Ukrajnát fegyverrel. Naď szerint az ukrán partnerekkel rendszeres és intenzív párbeszéd zajlik, hogy Szlovákia a lehető leghatékonyabb módon támogassa a kijevi rezsimet.

 

“Mert ez az elsődleges célunk, hogy hozzájáruljunk a lehető legtöbb élet megmentéséhez, és segítsünk ukrán barátainknak megállítani ezt az értelmetlen és határtalan vérontást.”

 

– tette hozzá a kormánypárti politikus.

 

Teraz.sk nyomán

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Kósa Zoltán
2022. aug. 14. 16:58

Mert ez az elsődleges célunk, hogy hozzájáruljunk a lehető legtöbb élet megmentéséhez, és segítsünk ukrán barátainknak megállítani ezt az értelmetlen és határtalan vérontást.”... amennyiben a Zuzana 2 egy önjáró kórház, akkor az állítás igaz, amennyiben fegyver, akkor valamiféle negációt vélek felfedezni. A vendetta nem egyenlő a békével!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket