Helga
  • HUF: 421.97
  • USD: 0.98
  • 10 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

Belföld

“Jó istét” magyarok! Itt a Hlas-Szövetség koalíció?

Nagy port kavart tegnapi cikkünk, melyben megírtuk, hogyan kopogtat szorgalmasan a Szövetség-Aliancia a Hlas-SD ajtaján.

Nyitókép: Facebook (reprofoto)

 

Nagy port kavart tegnapi cikkünk, melyben megírtuk, hogyan kopogtat szorgalmasan a Szövetség-Aliancia a Hlas-SD ajtaján. A párt a jelek szerint már nagyban helyezkedik, hogy egy esetleges előrehozott választások esetén minél közelebb legyen a maffiakormányból kivált Hlashoz. A párt elnöke ugyanis az a Peter Pellegrini, aki a korábbi Smer–SNS–Most-Híd féle maffiakormányt vezette, és akinek politikusaival szemben korrupciós ügyek egész sorában zajlik rendőrségi vizsgálat.

 

Király Zsolt: A Szövetség-Aliancia már Pellegrini ajtaján kopogtat. Megkezdődött a magyarok érzékenyítése a Hlas (Smer) felé

 

Nemeshodos polgármestere, a korábbi hidas Balódi Ladislav (Szövetség-Aliancia) ezúttal a Nemeshodosi Nagy Lakomát használta fel politikai céljaira. A rendezvény egyik legfrekventáltabb időpontjában, pártja megyei jelöltjei ELŐTT engedve meg Peter Pellegrini (Hlas) számára, hogy videóüzenetben szóljon a helyiekhez. Balódi lépésére helyi magyarok tucatjai keresték meg felháborodva a Körképet.

 

A dolog érdekessége, hogy a Szövetség-Aliancia párt helyi politikusa, Balódi egy három évvel ezelőtti (!!!), 38 ezer eurós sportpálya-támogatást használt fel arra, hogy Pellegrinit futtassa. Tette ezt úgy, hogy a jelenlegi, OĽANO–Sme rodina–SaS–Za ľudí kormányzat a fenti összeg háromszorosát ítélte meg a falunak asztalitenisz-csarnokra, melyet a napokban át is adtak.

 

Pellegrini a magyaroknak: “Jó istét”

 

A Körkép.sk időközben megszerezte Pellegrini videóüzenetét is, mely alább megtekinthető. “Jó istét kívánok,” köszöntötte magyarul is Pellegrini a megvezetett nemeshodosiakat, majd a korábbi maffiakormány vezetője azt is megígérte Balódinak, hogy ha újra hatalomra kerül, segíti majd a falut.

 

 

A Hlas egyébként egésznapos akcióval készült a Nagy Lakomára. Pártlogós kötényükben sütöttek-főztek, kihasználva a folyamatos jelenlétet a magyar faluban. Minderről közösségi oldalukon is beszámoltak.

 

A Szövetség-Aliancia és a Hlas között láthatóan jó a kapcsolat a Dunaszerdahelyi járásban. Miközben Forró Krisztiánék sajtótájékoztatóikon folyamatosan a jelenlegi kormányt támadják, a Most-Híd politikusai építik a kapcsolatot a maffiakormányból ismert, bűncselekményekkel vádolt politikusokkal teli Hlasszal.

 

 

Csekes-Benkovič

 

A Hlas párt járási elnöke egyébként egy ügyvéd, Boris Benkovič, aki 2009–2015 között a Csekes ügyvédi irodában dolgozott. A Körkép.sk kereste Benkovičot is, szerettük volna kérdéseinket feltenni neki, de nem sikerült elérnünk őt.

 

Balódi Ladislav és a szövetségi értékrend: Horthyt elzavarták, a maffia elé vörös szőnyeget terítettek

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 13 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Atoszka
2022. aug. 16. 11:18

Zajlanak a piszkos történések a háttérben, mindenkit csak a saját haszna érdekel - így vagy úgy odajutni a forrásokhoz - egáltalán nem törődve a közösségünk érdekeivel… Egykét tehetetlen kivételtől eltekintve, gazemberek vezetnek minket és csak az a vágyuk, hogy átsurranjanak a parlamenti küszöbön, hogy ott félistent játszva szépen csomagolt buborékokat tárjanak elénk……. Hol vannak a közösségünk érdekei? Hol van az a párt, amelyik ezzel foglalkozik??? Lesz még egyáltalán????

BZoltán
2022. aug. 16. 16:43

A Most a rókalelkű BB vezetésével kollaborált az előző maffiakormánnyal és csúfosam megbukott. Ez tény, amivel kár vitába szállni. A lakodalmas rockon eldobolt tekintély elvesztése után az MKP, ostoba módon, halottaiból feltámasztotta a Most VEGYESpártot, amivel szerzett egy antagonisztikus partner(?)t, elvesztve ezzel a teljes arculatát és a honi magyarság nagy részének hitét és támogatását. Az MKP közröhejt csinál, bénán és naival nyilvánul meg (sajnos). Az egy két TEHETETLEN kivételhez Babitsot idézném: "Vétkesek közt cinkos, aki néma!" Vajon meddig reméli ez a "hiszemmagyar", önjelölt, vegyespártos társaság azt, hogy egykoron a parlament kapujáig is eljuthat?

    FEKETE PÉTER
    2022. aug. 16. 19:25

    Tisztelt B.Zoltán. Találóbban megfogalmazni sem lehetett volna. Az Mkp megfontolatlan intézkadései HALOTTAIBÓL föltámasztotta a Most VEGYESPÁRTOT. HA

Dodo
2022. aug. 17. 13:28

A toszlok alitolagos kepviseloink tatottszajjal nezhetik hogyan verik szet a magyarsagot a nemzetarulok.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket