Nyitókép: Facebook/Polícia SR – Banskobystrický kraj

 

Autós üldözés történt csütörtök délelőtt a Losonci (Lučenec) járásban, amely során a rendőrök figyelmeztető lövéseket adtak le egy menekülő autóra.

 

A rendőrség közleménye szerint egy rendőrjárőr Fülekkovácsi (Fiľakovské Kováče) község közelében lett figyelmes egy gépjárműre, amely túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, ezért a járőrök fény- és hangjelzések segítségével próbálták megállítani az autót. A sofőr azonban nem reagált a jelzésekre, tovább hajtott, aminek következtében a rendőrök üldözni kezdték.

 

Miután a rendőröknek sikerült megállítaniuk az autót, kilenc migráns szállt ki belőle, a jármű sofőrje azonban gázt adott és elhajtott. A járőr tagjai többszöri figyelmeztetés után, amelyekre a sofőr nem reagált, először figyelmeztető lövést adtak le a levegőbe, majd a menekülő autóra is, amely tovább haladt Losonc (Lučenec) irányába.

 hirdetes_300x300  

 

Az elkövető járművét a rendőrök később az Ipoly folyó töltése közelében fedezték fel. A sofőr felkutatását megkezdték, szolgálati kutyákat is a helyszínre hívtak.

 

Körkép.sk, Teraz.sk nyomán

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!