Helga
  • HUF: 421.97
  • USD: 0.98
  • 10 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Megnyílt a jubileumi Csallóközi Vásár

Étel, ital, szórakozás, kultúrműsorok, és sok-sok zene várja a látogatókat szerdától egészen szombat estig.

Nyitókép: dunaszerdahely.sk

 

Tegnap hivatalosan is megnyílt Dunaszerdahelyen a 40. Csallóközi Vásár. Étel, ital, szórakozás, kultúrműsorok, és sok-sok zene várja a látogatókat szerdától egészen szombat estig.

 

Az ünnepélyes megnyitóra ezúttal szerda délután került sor, ugyanakkor a vásári forgatag már délelőttől fogadta a látogatókat. Hájos Zoltán köszöntötte a megjelent vendégeket a 40. alkalommal megrendezett Csallóközi Vásáron. Külön köszöntötte Pető Tibort, a Magyar Köztársaság nagykövetét, Berényi Józsefet, Nagyszombat megye alispánját, a testvérvárosok képviselőit, Zalaegerszeg polgármesterét, Balaicz Zoltánt, Beregszász polgármesterét, Babjak Zoltánt, Zenta polgármesterét, Czeglédi Rudolfot, valamint Győr alpolgármesterét, Szeles Szabolcsot.

 

„Sokan várták ezt a napot, hiszen két évet kellett várni az előző vásár után, de itt vagyunk, a megújult téren, amely kulturált helyet biztosít a vásár látogatóinak – és mindezt a város költségvetéséből, a felelősségteljes gazdálkodás eredményeként tudta a város megvalósítani”

 

– mondta Dunaszerdahely polgármestere. A kezdetekben megszervezett vásárok mások voltak szervezésileg, de mégis ugyanaz volt a céljuk, hogy összehozzák a város és a környék lakosait – egészítette ki Hájos Zoltán, majd beszéde végén jó időt, kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánt a vásár látogatóinak, sok vásárlót a portékájukat kínálóknak.

 

Szerdán kora este az Ismerős Arcok adott koncertet, majd a szerda esti nagykoncertet 20.30-tól Demjén Ferenc és zenekara adta.

 

Dunaszerdahelyi.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket