Nyitókép: SITA/Diana Černáková

 

Igor Matovič, az OĽaNO mozgalom vezetője szerint a pénzügyminiszteri posztból történő leváltására tett javaslat végleges megerősítése annak, hogy az SaS a választások után egyesül a Hlas-SD-vel – írta pénteki Facebook-posztjában.

 

A liberálisokon kívül a Hlas-SD képviselői és a független képviselők, Tomáš Valášek (Progresívne Slovensko) és Miroslav Kollár (Spolu) írták alá az SaS-műhelyből származó, Igor Matovič pénzügyminiszter menesztésére vonatkozó javaslatot.

 

 „Már vártam ezt a napot, mert nagyon fontos. Végleges megerősítése annak, hogy a választások után az SaS szégyentelenül egyesíti erőit a smeresekkel, akik 19 éven keresztül szerveztek, fedeztek és védtek minden smeres csalást, és akik hamisan Hlasnak nevezték át magukat”

 

 hirdetes_810x300  

– írta Matovič.

 

Egyúttal hozzátette: amikor egy évvel ezelőtt közzétette, hogy a politikai háttérben álló embereknek eminens érdekük fűződik egy Hlas-SD, SaS, PS kormány létrehozásához, a liberálisok azt mondták, „őrültség, a SmeroHlas maffiózóival“ nem fognak össze.

 

Matovič szerint a következő választások arról fognak szólni, hogy ki fog árulóként a maffiával szövetkezni, és kiben lehet megbízni, hogy soha nem szövetkezik olyan emberekkel, akik nemcsak Szlovákia teljes kifosztásáért, hanem Ján és Martina haláláért is felelősek.

 

Hangsúlyozta, hogy az OĽaNO soha nem fog koalícióra lépni a Smerrel vagy az átkeresztelt Smerrel (Hlasszal – szerk. megj.).

 

SITA, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!