Nyitókép: tvnoviny.sk/TASR

 

Vasárnap a Körképen is beszámoltunk róla, hogy a pozsonyi éjszakában összeverekedett a szlovák parlament két képivselőnője, az SaS-es Jana Bittó Cigániková és az OĽaNO-ból a Sme rodinába átlépő Romana Tabák.

 

Cigániková elmondása szerint éles szóváltásba keveredtek egy pozsonyi bárban, melynek következtében lekapta Tabák fejéről a baseball sapkáját, aki elkezdte tépni a haját, és a végén még le is kevert neki egy pofont. A liberális képviselőnő az esettel kapcsolatban feljelentést tett a rendőrségen.

 

Romana Tabák vasárnap este reagált arra a verekedésre, amelyre közte és parlamenti kolléganője között került sor. Tabák a Nový Časnak mondta el saját verzióját a pozsonyi bárban történt „cicaharccal” kapcsolatban.

  hirdetes_300x300   

 

„Bittó Cigániková „őrült állapotban” odajött hozzám, vulgárisan szidni kezdett engem és a családomat, amiből konfliktus alakult ki“

 

– kezdte el a történetet Tabák. Az SaS-es képviselőnő állítólag az arca előtt hadonászott, majd amikor másodszor is megtette, letépte a baseball sapkát a fejéről, és elhajította a teremben.

 

Tabák sajnálja, hogy hagyta magát kiprovokálni, és megütötte Bittó Cigánikovát, aki a pofon után állítólag megnyugodott. Hozzátette, megbocsátja kolléganőjének a bántalmazást, és nem tervez büntetőfeljelentést tenni, bár saját szavai szerint joga lenne hozzá.

 

„Őszintén remélem, hogy felkeres egy terapeutát és elvégeztet egy drogtesztet“

 

– mondta Tabák, aki kiáll a saját verziója mellett.

 

Tabák szerint nem először fordult elő, hogy Bittó Cigániková ittas állapotban rendezett botrányt, és felidézte a mediatizált kassai esetet.

 

„Bízom benne, hogy még azelőtt távozik a parlamenti (egészségügyi – szerk. megj.) bizottság elnöki székéből, mielőtt visszahívják“

 

– jegyezte meg Tabák.

 

SITA, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!