Csenger Tibor (Szövetség): Nyitra megyét fejlődő pályára állítottuk. Folytatjuk a megkezdett munkát - Körkép.sk podcast - Körkép.sk
Dóra, Dorottya
  • HUF: 388.38
  • USD: 1.08
  • -5 °C
  • 2 °C
Belföld

Csenger Tibor (Szövetség): Nyitra megyét fejlődő pályára állítottuk. Folytatjuk a megkezdett munkát – Körkép.sk podcast

Nyitra megye magyarlakta járásai soha nem kaptak annyit támogatást, mint az elmúlt 5 évben.

Nyitókép: Körkép.sk

 

Nyitra megye az egyik legnépesebb magyarlakta járás Szlovákiában. A Szövetség-Aliancia az elmúlt 5 évben ott volt a megye vezetésében, melynek köszönhetően a régió magyarlakta járásai eddig nem látott mértékű támogatásban részesülhettek.

 

Megújult iskolák, sportpályák, szociális és egészségügyi intézmények, jobb utak, működő közösségi közlekedés. Az október 29-i megyei és önkormányzati választások egyik tétje, hogy folytatódhat-e a megkezdett munka magyar vezetéssel Nyitra megyében.

 

Összesen 11 jelölt, köztük 3-4 komolyabb támogatottsággal rendelkező személy méretteti meg magát Nyitra megye élére az október 29-i megyei választásokon. A régiókban országos szinten harmadik legerősebb párt, a Szövetség-Aliancia Nyitra megye élére a jelenlegi megyei alelnököt, Csenger Tibort indítja. Csenger zselízi vállalkozó, aki 5 éve a második helyen végzett a helyi polgármesteri tisztségért, egyben megyei mandátumot szerzett. Idén pártja vele szeretné bevenni a magyar szempontból egyik legnépesebb megyét, Nyitrát.

SJE Nyílt nap

 

A Körkép.sk podcast vendége Csenger Tibor.

 

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Petike
2022. okt. 08. 16:11

Csenger Tiborra szavazok és a Szovetség jeloltjeire Nyitra megyében megkérek minden magyart hogy okt 29én adja le szavazatát ezekre a jeloltekre

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket