Nyitókép: Facebook/Polícia SR – Žilinský kraj

 

Vizsgálati fogságba kerül az a férfi, aki elütött egy nőt és két gyerekét a járdán, Csacán (Čadca). A Csacai Járásbíróság bírója a gyanúsított távollétében döntött az ügyben. A vizsgálati fogságba helyezés elrendeléséről szóló határozat nem jogerős. Az ügyész nem él a panasz benyújtásának jogával – tájékoztatott Jozef Michňa, a Zsolnai Kerületi Bíróság helyettes szóvivője.

 

„A bíró azért döntött a vizsgálati fogsága helyezés mellett, mert fennáll a menekülés vagy az elrejtőzés veszélye, hogy a gyanúsított elkerülje a felelősségre vonást vagy a büntetést. Emellett az az aggodalom is megalapozott, hogy a gyanúsított további bűncselekményt követ el”

 

– tette hozzá Michňa.

 

Újabb ittas gázolás: Egy anyát és annak két gyermekét ütött el egy részeg sofőr Csacán

 

 hirdetes_810x300  

Gabriela Kremeňová, a Zsolnai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a 37 éves sofőr ellen testi sértés és függőséget okozó szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást a rendőrség. „A szerdai (október 5.) közlekedési baleset után az alkoholszondás vizsgálat eredménye 0,86 milligramm/liter (1,79/ml) volt” – tette hozzá.

 

A baleset után a nőt és két gyerekét, valamint a sofőrt is a csacai kórházba szállították. Az édesanyát kiengedték a kórházból, kislányát pedig később a Turócszentmártoni Egyetemi Kórházba (UNM) szállították további vizsgálatokra. „A gyereket a kórház intenzív osztályán kezelik, állapota stabil” – mondta Zuzana Marčeková a kórház marketingkommunikációs osztályának munkatársa.

 

Döntött a bíróság: az ittasan gázoló Dědeček szabadlábon védekezhet

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!