Belföld

Ki lesz Komárom polgármestere? Keszegh Béla–Bauer Ildikó vita élőben a Körképen október 12-én

SIkerült tető alá hozni. Kérdezd te is Komárom polgármesterjelöltjeit

Nyitókép: Körkép.sk

 

Szerdán, október 12-én 18.00 órakor élő, egyenes adásban csap össze Komárom két fő polgármesterjelöltje. A Körkép.sk választási podcast műsorában Király Zsolt moderálása mellett a jelenlegi polgármester, Keszegh Béla (független) és kihívója, Bauer Ildikó (Szövetség-Aliancia) találkozik.

 

A műsort hosszas egyeztetés előzte meg, végül a Körkép.sk két személyre szűkítette a vitát. Mindezt annak érdekében, hogy élvezetes, pörgő, a város valós problémáiról szóló műsor készülhessen.

 

Természetesen, a választásokig még előttünk álló időben a város további három polgármesterjelöltjének is lehetőséget biztosítunk arra, hogy bemutassa elképzeléseit.

 

Keszegh Béla és Bauer Ildikó polgármesterjelölti vitája, mely a Tiszti Pavilon konferenciatermében kerül megrendezésre, nem nyilvános. A helyszínen csak meghívott vendégeink, és a két polgármesterjelölt csapatának tagjai vesznek részt. Ugyanakkor a nyilvánosság is szabadon felteheti kérdéseit, melyet az élő műsor során felteszünk a jelölteknek. A mintegy 75 percesre tervezett élő vita szerdán, október 12-én 18.00 órától a Körkép.sk Facebook-oldalán lesz megtekinthető.

 

Kérdéseiket hozzászólásban, privát üzenetben vagy emailen várjuk az ismert elérhetőségeinken.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket