Nyitókép: sita

 

Martin Klus, az SaS alelnöke nem zárja ki, hogy távozik a liberális pártból. Az SaS-ben már tárgyalnak vele lehetséges jövőjéről, beleértve azt is, hogy egyáltalán megmarad-e az aktív politikában.

 

Klus el tudja képzelni, hogy az SaS-ben marad, ha kollégái tolerálni tudják, hogy vannak témák, melyekben neki más a véleménye. Azonban ha ez nem történik meg, a pártban már arról fognak beszélni, hogy hogyan tovább.

 

A korábbi külügyi államtitkár a HNtelevízióban beszélt az SaS-ből való esetleges távozásáról. A helyzet szerinte rövid időn belül tisztázódhat. A magyarokkal többször is konfrontálódó politikus elismerte, hogy nem tud azonosulni az SaS ellenzéki politizálásának stílusával, emellett azon kevesek egyike volt a liberális párton belül, aki nem értett egyet a kormányból való távozásukkal sem.

 

 hirdetes_810x300  

Klus azt is kijelentette, hogy ha kilép az SaS-ből, attól még megmarad parlamenti képviselőnek, de nem kíván egyik párt frakciójába sem belépni, így frakción kívüliként tevékenykedne a következő választásokig.

 

Az SaS szóvivője, Ondrej Šprlák a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy Martin Klusszal nagyon nyíltan és őszintén beszélnek jövőjéről a pártban. Szerinte az SaS mindig toleráns volt a párttagok és képviselőik eltérő nézeteivel szemben.

 

„Ugyanígy érvényes ez Martin Klusnál is. A más vélemény a pártban számunkra nem jelenti automatikusan a kizárást”

 

közölte az SaS.

 

teraz.sk

Megosztás:
Címkék: Martin Klus SaS

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!