Megtámadtak egy LMBTI+ közösséghez tartozó fiút Nyitrán, aki kórházban kötött ki - Körkép.sk

Hirdetés (X)

Belföld

Megtámadtak egy LMBTI+ közösséghez tartozó fiút Nyitrán, aki kórházban kötött ki

Fizikailag megtámadtak egy fiút, amiért megcsókolt egy másik fiút.

Nyitókép: SITA/AP

 

Nyitrán fizikailag megtámadtak egy fiút, amiért megcsókolt egy másik fiút. A megvert fiú kórházban kötött ki, és meg kellett műteni. Az eset egy hete történt.

 

„Az esettel kapcsolatban október 23-án feljelentés érkezett a nyitrai rendőrségre, ahol garázdaság gyanúja miatt nyomoznak az ügyben. Tekintettel a folyamatban lévő nyomozásra, nem tudunk több információval szolgálni az üggyel kapcsolatban”

 

– mondta Renáta Čuháková, a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.

SJE Nyílt nap

 

Eva Kliská, a Pozsonyi Egyetemi Kórház szóvivője megerősítette, hogy kedden egy Nyitráról átszállított beteget fogadtak, akinek az állkapcsa sérült meg.

 

„A beteg állapota műtétet igényelt. A műtét sikeres volt, a beteg állapota stabilizálódott, így az következő napokban kiengedik a kórházból”

 

– mondta.

 

A rendőrség Facebook-profilján hozzátette, hogy a rendőrség zéró toleranciát tart fenn az erőszak, a zaklatás vagy a gyűlölet minden formájával szemben, és elsődleges célja, hogy mindenkit megvédjen, szexuális irányultságától, faji vagy etnikai hovatartozásától, vallásától, nemétől, nyelvtől, életkortól, fogyatékosságtól vagy egyéb állapottól függetlenül.

 

„Az erőszak semmilyen formája nem elfogadható társadalmunkban. Az ilyen esetekre a legnagyobb figyelmet fordítjuk és fogjuk is fordítani”

 

– hangsúlyozta a rendőrség.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Zoltan
2022. okt. 27. 20:51

Ahogy eltűnt az mkp a parlamentbol már nem a magyarok a célpont lett új a buzik stb akkor kellett volna kiállni a magyar zászlo st mellet mi voltunk a pajzsuk.

kulcsargeza
2022. okt. 28. 13:12

Ilyenkor hogy hogy nincs azonnali forrásmegvonás Brüsszel részéről?

Vörös Károly
2022. okt. 28. 19:56

Kedves "kulcsargeza" ! Mint már egysze - az előző bűncselekmény kapcsán bátorkodtam Önnek leírni - így csak ismételni tudom, elmebeteg gonosztevők tettei semmiképen sem moshatókk össze úniós - nem Brüsszel !!! - döntésekkel. Ezek belügyi, rendőri feladatok, amiket oldanak is. Üdö|zlettel

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket