Nyitókép: SITA/AP

 

Nyitrán fizikailag megtámadtak egy fiút, amiért megcsókolt egy másik fiút. A megvert fiú kórházban kötött ki, és meg kellett műteni. Az eset egy hete történt.

 

„Az esettel kapcsolatban október 23-án feljelentés érkezett a nyitrai rendőrségre, ahol garázdaság gyanúja miatt nyomoznak az ügyben. Tekintettel a folyamatban lévő nyomozásra, nem tudunk több információval szolgálni az üggyel kapcsolatban”

 

– mondta Renáta Čuháková, a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.

 

 hirdetes_300x300  

Eva Kliská, a Pozsonyi Egyetemi Kórház szóvivője megerősítette, hogy kedden egy Nyitráról átszállított beteget fogadtak, akinek az állkapcsa sérült meg.

 

„A beteg állapota műtétet igényelt. A műtét sikeres volt, a beteg állapota stabilizálódott, így az következő napokban kiengedik a kórházból”

 

– mondta.

 

A rendőrség Facebook-profilján hozzátette, hogy a rendőrség zéró toleranciát tart fenn az erőszak, a zaklatás vagy a gyűlölet minden formájával szemben, és elsődleges célja, hogy mindenkit megvédjen, szexuális irányultságától, faji vagy etnikai hovatartozásától, vallásától, nemétől, nyelvtől, életkortól, fogyatékosságtól vagy egyéb állapottól függetlenül.

 

„Az erőszak semmilyen formája nem elfogadható társadalmunkban. Az ilyen esetekre a legnagyobb figyelmet fordítjuk és fogjuk is fordítani”

 

– hangsúlyozta a rendőrség.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.