Leváltották Jana Bittó Cigánikovát a parlament egészségügyi bizottságának éléről - Körkép.sk
Károly, Karola
  • HUF: 390.44
  • USD: 1.09
  • -1 °C
  • 4 °C
Belföld

Leváltották Jana Bittó Cigánikovát a parlament egészségügyi bizottságának éléről

Nem teljesítette a pozíció betöltéséhez szükséges szakmai és személyi feltételeket.

Nyitókép: SITA/Braňo Bibel

 

Leváltották Jana Bittó Cigániková (SaS) parlamenti képviselőt a parlament egészségügyi bizottságának éléről. Erről a képviselők döntöttek a csütörtöki titkos szavazáson. A Martin Čepček (független képviselő) által benyújtott javaslatot a jelenlévő 91 képviselő közül 67-en támogatták. 22 képviselő Bittó Cigániková leváltása ellen volt, ketten tartózkodtak. Leváltásához a jelenlévő képviselők többségének jóváhagyására volt szükség.

 

Čepček felrótta Bittó Cigánikovának, hogy nem teljesítette a pozíció betöltéséhez szükséges szakmai és személyi feltételeket. A képviselő azt is állította, hogy a bizottság vezetője visszaél a bizottságban betöltött pozíciójával egy „progresszív ideológiai agenda“ előmozdítása érdekében.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Petike
2022. nov. 10. 19:07

jol mukodik a OLANO Sme rodina és a Kotleba féle fasiszták új titkos koalícioja mivel a LSNS féle fasiszták támogatottsága 1.5 százalékon van nekik sem érdekuk hogy elore hozott választások legyenek.Matovič és Kollár szégyellhetitek magatokat.

Géza
2022. nov. 11. 07:43

Petike az olano képviselői nem vettek részt a szavazáson és ha a sas képviselői nem jelentkeznek szavazásra a szavazás érvénytelenlett volna. Sokmindent lehet mondani az olano képviselőcsoportról de most nem akartak ártani az sas nek.

Petike
2022. nov. 11. 12:56

Géza én nem nagyok naív mert azzal hogy az olano nem vettek részt a szavazáson és nem jelentkeztek be és ha tartozkodtak volna a szavazástol akkor Janka nem lett volna leváltva mert 67 igennel szavazot a Sme rodina a Kotleba és exkotleba féle fasiszták és a Smer.Mivel a Olanonak 47 képviseloje van és ha tartozkodtak volna DE NEM AKARTAK akkor nem lett volna Janka Cigániková leváltva.Ez egy primitív alibizmus semmi más.Tudod a matematika nem enged mert 10 pussz 9 ugyanaz mint 0 minu egy

Petike
2022. nov. 11. 12:58

bocs 20 minus 1

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket